Den populære fredericianske blomsterfestival vender tilbage. Det fortæller byrådsmedlem hos Socialdemokraterne Lise Nielson. Festivalen vil blomstre den 2-3 og 4. juli 2021.

Lise Nielson (A) (Foto: Matthias Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

»Jeg er rigtig glad for, at vi får mulighed for at afholde en blomsterfestival i Fredericia igen. Det foregår natuligvis udenfor. Vi tror alle desværre, at coronatiden fortsætter lidt endnu, hvorfor vi allerede nu starter spændende initiativer op i Fredericia, der skal skabe liv på en anden måde. Vi ved jo heller ikke om, vi kan fejre 5-6. juli i 2021, så det er godt med andre aktiviter, hvor vi kan opleve ude at være for tæt,« siger Lise Nielson og fortsætter:

»Blomsterfestivalen er noget alle husker. Det er en anden form for kunst end musik og sport. Det kan noget andet. Det er “land art”. Mange husker eksempelvis blomsterinstallationerne på Fredericia Vold og i Voldgravene. Nu er det op til den kommende kunstneriske leder af projektet at afgøre indhold og form.«

»Vi bærer 200.000 kroner til budget2021 på dette foreslag, og det nærmere indhold aftales efterfølgende. Men jeg husker det som en ting, der samlede folk. Det fik folk til til at tænke, at det er vigtigt, at man bor smukt. Blomster gør mennesker glade, så jeg glæder mig. En ting er det overskud, man viser som by ved sådan en festival, noget andet er, at det forskønner vores by,« slutter Nielson.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer