Valentines Day står for døren, og det betyder blomster, hjerter og mange andre måder at vise sin kærlighed på. Denne kærlighedens dag har også vundet sit indpas i Fredericia, hvor flere af de lokale virksomheder er klar med alt til Valentines Day.

Der var fuld fart på bageriet, som der altid er hvis man besøger Wetches Bageri på Vesterbrogade. Bagermester Bjarne Wetche er selv i fuld gang ude bagved, hvor også de første Valentines-kager ser dagens lys. Der er tale om to varianter, en muffin med jordbærcreme og en kage med jordbærmousse, glace og er pyntet med hvid chokolade, frugt og hjerter.

(Foto: Matthias Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

“De skal stråle af kærlighed. De røde farver og hjerterne giver sit til det billede, men som det altid er her hos os, så skal kærligheden for alvor ses i smagen. Vi har sammensat to forskellige varianter, hvor fokus er på de gode smage, smage der forhåbentlig går lige i hjerterne – ligesom tanken med at give en af vores kager gerne skulle gøre”, lyder det med et smil fra Bjarne Wetche.

I Erritsø ligger Gardenia Blomster, hvor indehaver Lone Eriksen er spændt på hvad dagen bringer.

“Vi har selvfølgelig fået en del på forhånd, men det er altid en udfordring når det er mænd der skal bestille”, siger Lone med et grin. “Det bliver altid lige i sidste øjeblik, så det er i virkeligheden meget svært at forberede sig på”, fortsætter hun.

(Foto: Matthias Runge Madsen / Fredericia AVISEN)

“Et godt hit er altid de røde roser. Så dem har vi købt ind af. Men hvis man skal prøve noget andet, så har vi i år lavet det jeg kalder æsker med kærlighed. Det er æsker med chokolade, og vil man have dobbelt kærlighed, så har vi den med fine blomster ovenpå. Det synes jeg jo er rigtig romantik – ikke at røde roser ikke er det, for det er det. Men det her er lidt mere specielt”, siger Lone.

Du siger selv, at det er mænd der køber i sidste øjeblik – hvad betyder det for jeres flow?

“Det bliver når folk har fri, det viser alt erfaring. I dag er det fredag, så de første har fri klokken 13-14, det giver et lidt mere jævnt flow, men ellers er det lige i sidste øjeblik. Men vi har blomster nok, det løber vi ikke tør for, det lover jeg”, slutter Lone.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer