Gennem to år har Ditte Winkel været fast blogger på AVISEN hver søndag. Temaerne har været varierende fra parforhold, livet store spørgmål til sex. Nu ændrer samarbejdet mellem den kendte parterapeut og sexolog karakter, da Ditte Winkel fremadrettet inviterer læserene til at sende emner til en helt ny og frisk brevkasse.

 »Det er gået stærkt. Da jeg startede på AVISEN havde jeg “kun” denne blog, samt min virksomhed. Sidenhen er DRs radiokanaler blevet en del af min månedlige medieplatform, da jeg bruges som ekspert her. Derudover har jeg indgået et samarbejde med Sinful, hvor jeg også kommenterer på parforhold- og sex i forhold til deres pressearbejde. På AVISEN har jeg også fået et utal af kommentarer, henvendelser og nogle gange har jeg skullet være tykhudet,« indleder Ditte Winkel fortsætter: 

»Det er naturligt, at vi retænker vores samarbejde. Jeg har lavet over 80 klummer med et utal af emner på AVISEN. Jeg tror tiden er moden til at prøve noget nyt, og her ville det være fantastisk, hvis de mange læsere bidrager med emner.«

AVISENs Chefredaktør Andreas Dyhrberg Andreassen og Blogger Ditte Winkel. Begge ser frem til det nye samarbejde.

»Alle kan stille spørgsmål eller komme med emner, de ønsker mine tanker på. Det er naturligvis anonymt, hvad man skriver og siger, så man roligt skrive. Hvis de eksempelvis nævner karakteristika, så sorterer jeg naturligvis det fra. Emnerne kan være alt fra problemer i sexlivet, svigerfamilien, der blander sig for meget – ja ordet er frit« siger Ditte Winkel.

»Det har været spændende at følge Dittes udvikling som blogger på AVISEN. Hun har taget et væld af emner op, og har helt sikkert både sat gang i debatten, men også rørt mange mennesker. Vi ved, at hun også har givet mange redskaber til at samtale i stedet for at lukke helt i om de svære emner. Vi er derfor meget glade for, at Ditte Winkel vil fortsætte samarbejdet med os i en ny udgave,« siger Chefredaktør Andreas Dyhrberg Andreassen.

Du kan sende dit bidrag til postkassen her kontakt@dittewinkel.dk ■

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer