Onsdag den 24. oktober kl. 13.30 starter Idræt i dagtimerne op med en endnu en ny aktivitet, så deres fyldige program indeholder imponerende 30 aktiviteter i hverdagene mellem kl. 9 og 15.

Aktiviteten, Blød volleyball, og er for dem, der gerne vil spille volleyball på en mindre bane og med en blødere bold, hvilket betyder færre belastninger, men et sjovt spil, hvor alle kan være med – uanset erfaring med boldspil. 

Om opstarten udtaler daglig leder af Idræt i dagtimerne, Tony Brazil: ”Jeg håber, at der vil komme mange og være med til opstarten den 24. oktober. Vi får nemlig besøg af en repræsentant fra Dansk Volleyballforbund, som introducerer aktiviteten, der vokser støt på landsplan.”

Vær gratis med resten af oktober

Ideen om opstarten af Blød volleyball er kommet efter en henvendelse til Idræt i dagtimerne. Og den idé blev hurtigt omsat til handling, og opstartsdagen er valgt til den 24. oktober. Dette skyldes, at Blød volleyball så kan spilles sideløbende med almindelig Volleyball, og at man dermed har mulighed for at skifte mellem de to spiltyper. Herom udtaler Tony Brazil: ”Vi vil gerne tilbyde en aktivitet, hvor man som nye kan starte med det bløde, og herefter kan blive klog på, om man kan holde til den almindelige volleyball. Omvendt kan man ved en mindre skade skifte over til den bløde volleyball. Derudover giver de aktiviteterne også mulighed for et godt fællesskab.”

Slutteligt kommer Tony Brazil med et godt tilbud til potentielle brugere af den nye aktivitet: ”Hvis man som nyt medlem af Idræt i dagtimerne har mod på at prøve Blød volleyball af, så er medlemskabet til Idræt i dagtimerne gratis resten af oktober.” Dermed er prisen heller ikke en hindring for at prøve at være med.

https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/