Hør om robotter og nyeste forskning indenfor robotteknologi, når forsker Jacob Nielsen gæster KulturØen onsdag den 30. oktober kl. 19.30.

Der er i dag et massivt fokus på robotter til både industrielle og kommercielle formål, og det er alt lige fra automation i industrien til selvkørende og flyvende robotter og droner. Men hvad er robotter for en størrelse, og hvad er det er for systemer og teknologier, der ligger bag?

Robotforsker, Jacob Nielsen, fortæller om den nyeste forskning. Hvordan kan robotteknologi bidrage til nogle af fremtidens udfordringer, og hvordan kan vi samtidig gøre robotter pålidelige og sikre for mennesker at være i nærheden af?

Jacob Nielsen er robotforsker på Mærsk Instituttet på Syddansk Universitet. Han er ligeledes stifter af og formand for Teknologiskolen – en frivillig forening, der underviser børn og unge i robotter og teknologi.

Aftenen er arrangeret af Lillebælt Folkeuniversitet Billetter koster 80 kr. og kan købes på bibliotekerne i Fredericia og Middelfart eller som mobil/print-selv-billet på:  http://fulillebaelt.dk/

https://www.eventc.dk/events/