Forside Fredericia Bliv klogere på fremtiden og CSR

Bliv klogere på fremtiden og CSR

DEL
Foto: Christiaan Dirksen

Den 20. november slår Business Fredericia dørene op for et spændende arrangement i MESSEC for områdets erhvervsliv, når de to lokale erhvervsmænd Daniel Diness Andersen fra Temashop og Ricky Kenbjerg fra Byens Rens fortæller om deres virksomheder og et strategisk arbejde med CSR.

Ricky Kenbjerg, Byens Rens

Til at krydre arrangementet, der indledes med tale af Borgmester Jacob Bjerregaard, gæster den internationalt anerkendte fremtidsforsker Liselotte Lyngsø fra Future Navigator Fredericia. Hun vil både tage erhvervslivet med på en tankevækkende rejse, når hun deler ud af sine erfaringer med at spotte trends de sidste 20 år. Men også en rejse ud i fremtiden, for aldrig har det været vigtigere at forstå fremtidens arbejdsmarked som nu. Aldrig har der været så kort afstand fra at forestille sig noget til at kunne til at gøre det.

Daniel Diness Andersen, Temashopdd

”Konkurrencen om fremtidens medarbejdere er intens, og kræver, at vi hele tiden er med på beatet, men også, at vi tør tænke anderledes, ambitiøst og så skal vi udfordres. Det kan vi blive denne dag, men samtidig kan vi også høre to interessante erhvervsfolk fra lokalområdet fortælle deres historie,” siger Erhvervsdirektør, Kristian Bendix Drejer, fra Business Fredericia.

Siden den tredobbelte Børsen Gazelle vinder, Temashop blev etableret i 2009, er det kun gået én vej, og i dag er Temashop.dk Danmarks største forhandler af udklædning, tilbehør og pynt.

Direktør og grundlægger Daniel Diness Andersen, vil i sit oplæg rette et fokus på hvordan virksomheden er blevet styrket gennem strategisk CSR, herunder virksomhedens oplevelser ved ansættelser af langtidsledige.

Ricky Kenbjerg, som mange kender, som direktør for Monjasa, skiftede sidste år jobbet ud og blev direktør og indehaver af Byens Rens på Dannevirkevej i Fredericia. Siden overtagelsen af renseriet er virksomheden vækstet i samarbejdsaftaler med erhvervslivet i hele Danmark. For at kunne bære denne vækst har Byens Rens aktivt gjort brug af samarbejdsaftalen mellem Fredericia Kommune, Business Fredericia og LO. Hør hvordan, når Ricky Kenbjerg deler sine erfaringer.

Liselotte Lyngsø

OM LISELOTTE LYNGSØ

Liselotte Lyngsø er nok én af de mest inspirerende og entusiastiske mennesker indenfor branchen. Hun besidder en helt unik evne til at male mentale billeder af, hvordan udviklingen vil påvirke os. Liselotte er en efterspurgt foredragsholder verden rundt. Og arbejder desuden som konsulent, for flere store globale virksomheder som OSM, Trygheds Gruppen, Eidsiva, Husbanken og DI. Dette forår har hun undervist i at spotte og planlægge til fremtiden på University of Columbia, i Transport Ministeriet i New Zealand og på Innovationslinjen på CBS. Derudover er hun udpeget til 2018 NMC Technology Outlook.

Hun er medlem af the Lifeboat Advisory Board, Foresight editorialboard, VL20, MOL, Nordic Theme Parcs og er et stiftende medlem af the Global Future Forum. Liselotte blev født i Danmark i 1970. Hun har en Cand.phil. i Økonomi og politik fra St. Anthony’s College, Oxford University, UK, som hun fik i 1995. Derudover har hun arbejdet i Forwards Studies Unit i EU Kommissionen, som forskningsdirektør på Institut for Fremtidsforskning, hos Saatchi som direktør for Fahrenheit 212, med Scenarioudvikling hos IKEA og stiftede i 2003 Future Navigator sammen med partneren Anne Skare Nielsen. Og så er hun mor til fire børn fra 8 til 20 år.

http://www.fredericiateater.dk/tarzan/
Annonce