Forside Erhverv Bliv klædt på til dit første boligkøb

Bliv klædt på til dit første boligkøb

DEL

Nu kan du blive klædt på til dit første boligkøb, når Jyske Bank, Middelfart og Fredericia i samarbejde med Realmæglerne Middelfart og Middelfart Advokaterne inviterer til inspirationsaften for førstegangskøbere torsdag den 26. oktober på Café Razz

Går du og drømmer om din egen bolig, og ved du ikke om det kan lade sig gøre. Så er der hjælp at hente, når Jyske Bank, Realmæglerne og Middelfart Advokaterne inviterer indenfor til inspirationsaften.

Det kan være sin sag at sætte sin underskrift på en købsaftale den første gang. Hvad har du råd til, og hvordan kan du låne? Har du f.eks. råd til at købe, selvom du ikke har afsluttet din uddannelse? Kan du købe, selvom du ikke helt har sparet op til udbetalingen? Og hvordan forbereder du i det hele taget bedst muligt dit boligkøb? Disse spørgsmål og en masse andre kommer Jyske Bank omkring.

Realmæglerne vil tage dig en tur med ud på boligmarkedet. Hvad sker der på boligmarkedet, og hvordan kan du føle dig tryg på boligmarkedet. Endelig vil Middelfart Advokaterne fortælle om, hvilke faldgruber der kan være, når du køber fast ejendom, og hvordan de bedst muligt kan hjælpe dig på vej med at undgå at købe katten i sækken.

Aftenen slutter vi af med lidt spisning. Under spisningen vil der være plads til at stille spørgsmål, og der vil være rig mulighed for at få dig en god boligsnak.

Yderligere information og tilmelding til dette gratis arrangement sker ved at kontakte Christina Kolle på 89 89 85 78 eller christina.kolle@jyskebank.dk.