Er det bedst at give vådkost eller tørfoder til din firbenede ven? Mange af byens dyreejere har højst sandsynligt spurgt sig selv om lige netop dette, og derfor inviterer Maxi Zoo Fredericia til rådgivningsdage med fokus på blandet fodring – også kaldet mixed feeding i weekenden fra den 17. til 19. juli.

Den korrekte ernæring er afgørende for familiens pelsede medlems sunde udvikling, og det kan derfor være svært at beslutte, hvad der er bedst af tør- og vådkost til sit kæreste eje. Ved at tilbyde sin logrende vovse eller spindende missekat begge typer af foder i særskilte skåle og på forskellige tidspunkter af døgnet, kan du som dyreejer nyde godt af en glad og tilfreds lille ven. Ved de to forskellige fodertyper findes der både fordele og ulemper, men ved en kombination af disse kan der skabes det perfekte grundlag for den gode ernæring hos dit kæledyr.

Kom forbi Maxi Zoo Fredericia i weekenden fra den 17. til 19. juli, hvor butikkens dygtige personale står klar til at dele ud af deres bedste tips og råd til, hvordan du kan blive ekspert i foderrevolutionen; blandet fodring også kaldet mixed feeding. Her vil du bl.a. kunne få mere viden om de forskellige mængder af vandindhold og kalorier, samt hvordan du bedst muligt kan stimulere hundens eller kattens smagsløg, undgå kræsenhed og slippe for vanskeligheder ved tygningen. Personalet vil derudover også gerne hjælpe alle byens dyreejere med at indføre kostændringerne, så overbelastning af fordøjelsessystemet og dermed dårlig mave undgås hos din kælende ven. Sidst men ikke mindst vil der i denne weekend være masser af gode rabatter at hente på bl.a. vådfoder.

Kom forbi Maxi Zoo Fredericia i weekenden fra den 17. til 19. juli, hvor butikkens dygtige personale står klar til at dele ud af deres bedste tips og råd til, hvordan du nemt og sikkert kan begive dig ud i blandet fodring.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer