En af landets bedste gardere søger nye medlemmer. Om du kunne tænke dig at spille tromme, fløjte eller på et blæseinstrument så har du nu muligheden for at prøve det.

Søndag D. 4. august fra 10-13 kan du som er mellem 7 & 15 år, uden forældre blive Garder for en dag.

Du får lov at prøve en masse forskellige instrumenter, du prøver at marchere og du får mulighed for at prøve en af vores flotte uniformer.

6. Juli Garden blev grundlagt D. 6. Juli 1979, garden fejrer i år derfor deres 40 års jubilæum. Garden består idag af et tambourskorps og et harmoniorkester, 50 piger og drenge i alderen 10-25 år, samt en elevgruppe på ca. 15 piger og drenge i alderen 8-12 år.

6. Juli Garden har en høj musikalsk standard, hvilket gennem årene har givet mange flotte placeringer ved konkurrencer i Danmark og i udlandet. Blandt andet har gardens tambourskorps netop vundet en flot anden plads og gardens harmoniorkester en flot fjerde plads ud af 30 deltagende gardere ved dette års Danmarks mesterskab.

Garden er et sted for alle, garden fremmer et godt socialt grundlag med masser af oplevelser i form af ture i ind og udland, øveweekender og sociale arrangementer.
Garden har et vidtspændende repetoire, som henvender sig til et meget bredt publikum. Garden spille bl.a. til byfester, indvielser, jubilæer, sportsarrangementer og til andre festlige lejligheder.

Til oktober rejser hele garden, bestående af begge orkestre, elever og bestyrelse til Bruxelles. Her skal garden både spille og på sightseeing. Vigtigst af alt er det en tur som fremmer det sociale blandt alle aldersgrupper.

Har du lyst til at se eller høre mere om garden så kan du tilmelde dig eller dit barn via feriesjov eller til Sussie på sussiearbjerg@live.dk

Garden håber at se mange nye ansigter til en dejlig dag i garden.
Garden vil være vært for frokost til de deltagende børn.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia