Klokken 13.00 åbner den nye flotte brillebutik på bytorvet, Blikfang, i nye omgivelser. Fredericia AVISEN var på besøg dagen før, og talte med indehaver Per Skov og butikschef Rasmus Stobberup.

Der skal knokles hele aftenen og måske noget af natten. Sådan indleder indehaver af Blikfang, Per Skov, der kan se frem til at vise den nye butik frem kl.13.00.

“Jeg har været med til mange butiksåbninger. Jeg kan ikke huske, at jeg har haft en åbning, hvor vi har været færdig en dag før, vi har et stort stykke arbejde foran os, og vores telefirma havde registreret WIFI til at gå i luften den 13. november, men det løste sig. Klokken bliver nok 22 før, vi slutter i dag, men ellers tror vi på,” siger Per Skov og fortsætter:

“Vi har ikke haft vandskader eller andre forstyrende ting, så vi krydser fingre for, at alt går godt”

Hvor har I fået inspirationen fra til indretningen af den nye butik?

“Primus motor er vores kreative dekoratør, Marie Enevoldsen. Det er meget mere interessant efter, hun er kommet ind i billedet, og hun kan tage æren for mange ting. New Yorker-vægge, hylder, bordplader og meget andet,” siger Per Skov og bliver suppleret af sin butikschef.

“Jeg elsker vores butik, vores hygge hjørne, vores New Yorker-vægge, ja alt ved det. Vi glæder os til at åbne og vise, hvad vi kan. ” fortæller Rasmus Stobberup

http://bit.ly/lolalecture

SKRIV EN KOMMENTAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her