End ikke en verdensomspændende coronakrise har kunnet slå den jyske entreprenørvirksomheden CJ A/S ud af kurs. Virksomheden er nemlig for femte år i træk lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomhed 2021. CJ har netop fået overrakt den prestigefyldte erhvervspris og kan derfor bryste sig af at være blandt dansk erhvervslivs elite.

På baggrund af 35.000 regnskaber i Region Syddanmark er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2021 nu fundet. Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i regionen, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da den seneste regnskabsperiode bød på en global pandemi, nedlukninger og skiftende restriktioner, er der i år ekstra meget at fejre.

En af de nykårede vindere er for andet år i træk den jyske entreprenørvirksomhed CJ, der specialiserer sig i anlægsarbejde, byggeri, industriservice og vedligehold samt tankanlæg. Virksomheden har nemlig leveret et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed:

– Da vi i 2011 startede CJ i Fredericia, var det som et rent anlægsfirma med omkring 40 ansatte. I dag har vi også afdelinger i Langeskov og Horsens og beskæftiger omkring 160 medarbejdere. Derfor er jeg meget stolt over for anden gang at modtage succesvirksomhedsprisen, der anerkender vores hårde arbejde over en lang årrække. Samtidig er det en stor cadeau til alle vores dygtige medarbejdere, siger en glad administrerende direktør i CJ, Hans Jørgen Ebbesen og uddyber:

– Vi har haft en fantastisk udvikling, som betyder, at vi nu leverer løsninger inden for både anlægsarbejde, bolig- og erhvervsbyggeri, industriservice og vedligehold samt tankanlæg. Det har været en klar strategi at udvide virksomheden geografisk og forretningsmæssigt, og det er helt sikkert en af grundene til, at det går godt. Det har i den grad styrket os, at vi nu er tættere på kunderne og kan tilbyde dem en bred vifte af entreprenørarbejde i høj kvalitet.

På hovedkontoret i Fredericia har CJ A/S netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom som synligt bevis for deres indsats.

Succesvirksomheder hyldes for tredje år i træk
Det er Spar Nord og rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO, der for tredje år i træk hylder de små og mellemstore succesvirksomheder i Danmark, som kontinuerligt formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater – også på trods af coronakrisen.

Foruden de lokale hyldester bliver alle vinderne senere på efteråret hædret til et regionalt arrangement, hvor den absolut bedste succeshistorie i regionen udpeges. Derudover kåres tre syddanske virksomheder, der udmærker sig inden for digital omstilling, lokalt engagement og bæredygtighed.

Fakta om ”Succesvirksomhed 2021”

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 ”Succesvirksomhed” som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med 10-999 ansatte. Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre:

  • Vækst i resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Virksomhederne bliver for hvert kriterie tildelt point, alt efter hvor godt de klarer sig. Det er det samlede antal point, der afgør, om en virksomhed bliver en del af de i alt 1.000 succesvirksomheder.

Fonde, finansielle holdingselskaber, udenlandske datterselskaber, pengeinstitutter samt rådgivnings- og revisionsvirksomheder er ikke medtaget i analysen.