I sidste weekend var der bjørnejagt i Herslev. Et initiativ startet af lokale borgere, der gerne ville skabe en ny oplevelse for børnene, der ellers savner fællesskab, oplevelser og andet i denne Coronatid.

“Jeg tror at mange børnefamilier  er ved at have brugt deres repetoire af underholdning, lege og lignende. Man går tur rundt og nyder det gode vejr – på afstand. Vil I være med til en bamsejagt i morgen formiddag?”, således indledte Sara Maigaard Flokiou på den lokale facebookside i Herslev.

Reglerne er egentlig meget simple. Man sætter en bamse ud foran huset, så alle der lyster kan gå på jagt efter bamser i hele byen – uden at røre, selvfølgelig. Det er næsten som at jagte pokemons i Pokemon Go, bare uden en telefon i hånden. 

“Det blev slået op på facebook og blev godt modtaget! 32 husstande deltog ved at gemme en eller flere bamser på i deres indkørsel, hæk, postkasse eller andet, der vender ud mod vejen – og mindst 15 familier var på jagt rundt i byen for at finde alle bamserne. Det var en hyggelig måde at komme lidt ud og få hilst på hinanden på afstand”, siger Sara Maigaard Flokiou til Fredericia AVISEN.

Siden har det taget fart. I mange danske byer er det blevet noget man gør – og i Fredericias midtby kan man da også i flere vinduer spotte diverse bamser af alle slags. Der er alt fra den traditionelle Teddybjørn til heste, Peter Plys og andet.

Vil du også være med? Sæt en bamse ud foran dit hus – eller i dit vindue. Vil du gerne have folk forbi, så kan du skrive din adresse her, så byens børnefamilier ved hvor der kan være bamse-bingo.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer