Bjørn Bisserup har været i Forsvaret, siden han var 16 år, og har de seneste 12 år bestridt topstillinger i Forsvaret. Han har nu besluttet at lade sig pensionere fra sin stilling som forsvarschef og har sidste arbejdsdag den 30. november 2020.

Forsvarsminister Trine Bramsen udtaler:

Bjørn Bisserup har ydet en stor indsats gennem en meget lang karriere i Forsvaret. Med sikker hånd har Bjørn som forsvarschef styret Forsvaret gennem implementering af forlig og budgetanalyser. Samtidig med at Forsvaret har løst opgaver i verdens brændpunkter og herhjemme. Bjørn er en dygtig og engageret leder. Da danske soldater blev genstand for det voldsomme missilangreb på Al Asad-basen i begyndelsen af året, viste Bjørn et imponerende lederskab og skabte ro og stabilitet for de berørte. Jeg vil gerne takke Bjørn for hans store personlige engagement og indsats som forsvarschef, og jeg ønsker ham held og lykke i sit nye liv uden for Forsvaret.

Jeg forventer at udpege en ny forsvarschef omkring efterårsferien. Denne tiltræder formelt den 1. december 2020.”

Forsvarschef Bjørn Bisserup udtaler:

”Jeg passerede for et halvt år siden en milepæl, hvor jeg kunne være trådt tilbage, men hvor jeg stod over for nogle opgaver, som jeg først ville følge til dørs. Nu er sagerne i god gænge, og det er derfor det rigtige tidspunkt at skifte ud på posten som forsvarschef. Jeg har sat stor pris på min tid i Forsvaret, og jeg vil gerne benytte lejligheden til endnu en gang at takke de mange medarbejdere, som hver dag og med det største engagement løser vigtige opgaver både herhjemme og i udlandet. Jeg har været utrolig stolt af at stå i spidsen for så dedikerede og kompetente medarbejdere.”

Baggrund
Forsvarschef Bjørn Bisserup er født den 13. april 1960 og trådte ind i Forsvaret allerede som 16 årig.

Bjørn Bisserup har været forsvarschef siden januar 2017 og har forud herfor bl.a. været koncernstyringsdirektør i Forsvarsministeriets departement og chef for Forsvarsstaben.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer