Forside FHK Bjerringbro tromlede FHK ned i de sidste 20 minutter

Bjerringbro tromlede FHK ned i de sidste 20 minutter

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Fredericia Håndboldklubs 1. divisionskvinder er i overhængende fare for at rykke ned. Søndag tabte de 29-36 til Bjerringbro FH.

FHK har akut brug for point. De ligger i den tunge ende af tabellen på en 11. plads, men modstanderne fra Bjerringbro hører til i den bedre halvdel og indtog en delt fjerdeplads forud for opgøret i thansen Arena.

Fra start af hang FHK på i kampen, der ud med meget blafrende i målrettet i begge ender. 3-4 viste stillingen til Bjerringbro efter fem minutter, men så begyndte gæsterne for alvor at trække fra.

FHKs scoringsfrekvens faldt, mens Bjerringbro opretholdt deres. 6-10 var stillingen midtvejs i første halvleg, men som halvlegen skred frem, kom FHK bedre med.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

I sidste sekund lykkedes det Signe Ullstad at få reduceret til pausestillingen 16-17. FHK fik hægtet sig på toget, og fik reduceret til 16-17, da der resterede 22 minutter af opgøret.

Bedst som det lignede, at FHK kunne være med til slutfløjt gik gassen i stedet af den fredericianske ballon. Tre Bjerringbro-mål i træk gjorde, at FHK-træner Ana Razdorov forlangte timeout, men effekten udeblev.

Bjerringbro fortsatte med at bombe løs, og var med tre minutter tilbage af opgøret foran 26-35, inden det lykkedes FHK at pynte på resultatet, der blev en sejr til Bjerringbro på 29-36.

Med nederlaget er FHK på 11. pladsen, hvor er er seks point op til AGF på niendepladsen, der giver playoff-kampe om overlevelse i 1. division.

https://fredericiakunstforening.dk/
Annonce
DEL