Borgmester Jacob Bjerregaard roser fredericianernes ageren i de seneste par dage i forhold til Statsministerens udmelding om at holde børnene hjemme fra skole.

Statsminister Mette Frederiksen lukkede i onsdags Danmark ned. På et pressemøde offentliggjorde hun en række tiltag for at Danmark kommer bedst muligt igennem COVID-19.

Nu er der gået et par dage, hvor hverdagen har været en anden end normal og situationen har man tacklet godt, mener Bjerregaard.

“De meldinger vi får er, at der er stor forståelse for den situation vi er i. Vi sidder i døgndrift og koordinerer logistikken og det er vores opfattelse, at fredericianerne er forstående. Jeg vil gerne rose alle for at være med i en svær tid. Der kommer til at være ældre, svage og syge, som kan komme i kritiske situationer,” siger han til Fredericia AVISEN.

En af Mette Frederiksens opfordringer var, at man skulle holde børnene hjemme fra skole torsdag og fredag indtil, at skolerne lukker helt ned mandag. Det tiltag er der blevet bakket op om i Fredericia.

“Mange har taget børnene hjem, og det er rigtig dejligt. Det er kun dem med særlige behov, der stadigvæk kommer i skole. Folk har spillet med, og det vil jeg gerne rose fredericianerne for. Vi står sammen i en svær tid,” fortæller Jacob Bjerregaard.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer