“Vi havde et meget langt møde, det kan jeg skrive under på. Det var et af de længste jeg har været med til. Men det var også et vigtigt møde, for der var meget på spil her. Vi havde kurator inde, og hele byrådet fik svar på en masse spørgsmål vedrørende denne ulykkelige konkurssag. Det var vigtigt at få nogle svar”, fortæller Borgmesteren og fortsætter:

“På den ene side er der jo jura, og på den anden side er der politik og et spor omkring følelser. På det juridiske spor er der brug for, at vi fik overblik over hvilke muligheder vi har. Det var så det vi konkluderede på, at der ikke er mulighed for os for at rejse et yderligere krav”.

Giver det anledning til at drøfte hvordan der skal føres bestyrelse med folkevalgte medlemmer?

“Jeg tror at den her sag den kommer til at betyde, at vi kommer til at være meget meget grundige i vores evaluering af det her. Nu kan man sige, at kigger på tilbage på 2017 og 2018, så havde vi år med overskud på teateret og et teater der lå i toppen når det kommer til billetsalg. Så er det klart, at her i 2019 går det galt”, fortæller Bjerregaard og fortsætter:

“Det er særligt Tarzan på Frederiksbjerg slog et hul i kassen. Det gør helt reelt, at Fredericia Teater ikke er her mere. Det er helt afgørende for os som byråd at få en grundig drøftelse af den konstruktion der skal være, både på bestyrelse/ejerforhold og så på den side der handler om den daglige ledelse af teateret. Det har vi slet ikke konkluderet på endnu”.

Du kan se hele interviewet med Bjerregaard i ovenstående videoindslag.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
3 måneder siden

Vi skal ikke have Hr. Bjerregaard med i drøftelsen!