Kenny Bruun Olsen fremførte søndag aften en kritik af Borgmesterens mediehåndtering af de offentlige arbejdspladser der er kommet til Fredericia. Borgmesteren svarer nu igen, og fortætter at diskretion er meget vigtig.

“Jeg er møg træt af det her. Jeg mener helt sikkert, at vi må have en dialog om det her. Det kan ikke passe, at der er ting vi får at vide efter pressen”, lød det fra Kenny Bruun Olsen, men Borgmesteren slår fast, at der ligger en god grund bag.

“Skatteministeriet har stået for al presse på det her, og det har vi respekteret fuldt ud. Vi fik i går mulighed for efter aftalen med Avisen Danmark, at jeg måtte udtale mig. Det gjorde jeg så, og så fik jeg at vide at jeg måtte orientere efter 21:30. Det meddelte vi byrådet lige et par minutter før”, forklarer Borgmester Jacob Bjerregaard.

Når vi har et ministerium der beder os holde tæt, så gør vi det.

Jacob Bjerregaard, Borgmester i Fredericia Byråd

“Det er også sådan, at Økonomiudvalget har arbejdet med sagen siden december og sendt det her afsted. Min appel er, at vi glæder os over at Økonomiudvalget har været forudseende og drøftet det her – og at det lykkedes. Det er fantastisk. Det er mit fokus og noget jeg er stolt over”, slår Bjerregaard fast.

“Det har også været sådan her med andre store virksomheder. Vi lytter til dem. Hvis de siger, at de gerne vil have, at noget bliver officielt efter et tidspunkt, så retter vi os efter det. Sådan bliver det også fremadrettet. Vi er en professionelt drevet kommune. Når vi skal tiltrække store virksomheder er det med stor diskretion”, forklarer Borgmesteren.

“Når der så er andre der styrer pressen, så forholder jeg mig til det. Når det er kommunen der orienterer, så gør vi det til alle. Men når det er andre kan vi ikke styre. Jeg synes vi skal glæde os, det er mit fokus”, lyder det afslutningsvist.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Brian Magnussen
Brian Magnussen
8 måneder siden

Hvordan siger man censur på en pæn måde ?