Forside Danmark Bjerregaard: “Velkommen til jer alle”

Bjerregaard: “Velkommen til jer alle”

DEL
Indvielse af Politiskolen i Fredericia. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN.
Indvielse af Politiskolen i Fredericia. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN.

Det var en meget stolt Borgmester, der kl.11.20 gik på talerstolen for at byde Politiet og politiskoleeleverne velkommen i Fredericia.

“Hjertelig velkommen til Fredericia. Velkommen til jer alle. Det er en fornøjelse at stå her i dag. Tillykke til Danmark, fordi vi har fået en skole som denne i det vestlige Danmark. Det er så rigtigt, som det kan være. Jeg husker tilbage i juli, da Justitsministeren ringede til mig, og fortalte om beslutningen, samt at han håbede, at vi kunne arbejde konstruktivt sammen. Jeg svarede, at det skulle vi nok,” sagde Bjerregaard og fortsatte:

“Jeg er glad for, at det hele er endt sådan her, samt, at vi som ambitiøs uddannelsesby har gjort alt, hvad vi kunne for at få det til at lykkes. Jeg synes, det er gået godt. Jeg håber derfor, at I får nogle gode år i Fredericia. Vi vil gøre alt for at få jer til at føle jer velkommen i hjertet af Danmark. I allerede været i gang en måneds tid, og jeg håber, at faciliteterne lever op til jeres forventninger. Vi er glade for, at I er her på Ryes Kaserne – en kaserne, som vi holder meget af. Det glæder mig, at vi kan bruge de mange gode rammer, og at det bliver et godt sted at studere.”

Se også: Justitsminister Søren Pape Poulsen

“Jeg håber også, at I bliver en del af Fredericia, og jeg håber, at jeg kommer til at se jer i gadebilledet, samt at I vil synes om Fredericia. Vi har så meget at byde på, blandt andet et hav af spændende restauranter, et godt byliv, en badestrand i midten af byen, et godt foreningsliv og meget andet. Flere og flere flytter til byen, og jeg håber også, at I vil bruge byen aktivt”, sagde Borgmesteren.

Fredericia AVISEN talte efterfølgende med Jacob Bjerregaard, se indslaget her:

Annonce