Borgmester Jacob Bjerregaard tog fredag første spadestik til stadionbyggeriet på Monjasa Park. Efterfølgende fortalte han til AVISEN, at han forventer kulturlivet bliver endnu vigtgere fremover taget Covid-19 i betragtning.

Det har været en begivenhedsrig uge med rejsegilde ved Taulov Dry Port og første spadestik ved Monjasa Park. Generelt set har der været mange spadestik i de seneste år.

“Jeg kan godt lide at grave, bortset fra når jeg sendes i haven af Lotte (Jacob Bjerregaards hustru, red.),” siger Bjerregaard og griner, inden tonen igen bliver seriøs:

“Det sætter gang i væksten, og byggeriet laver arbejdspladser til fredericianerne . Det glæder mig på en og samme tid, at vi skaber arbejdspladser, og holder hånden under økonomien og skaber de her faciliteter.”

Jacob Bjerregaard er selv flittig gæst i byens sports- og kulturliv, og han glæder sig derfor over de nye rammer, der kommer.

“Jeg glæder mig på Fredericias vegne over, at vi er nået til næste etape. Stadion er bygget tilbage for 15 år siden, og tanken har været, at man skal have sat anden etape igang. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi nok ikke havde gjort det nu hvis det ikke var for Covid-19, men vi greb muligheden. Jeg glæder mig til, at vi går fra første fase til en solid anden fase,” siger Jacob Bjerregaard og slutter:

“Jeg er pjattet med, at vi som Byråd kan hjælpe byrådet, da kulturlivet bliver endnu mere vigtigt efter corona. Jeg mener, at det er fantastisk, at man som kommune kan bakke op om kultur og idrætslivet,” slutter Borgmesteren.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
1 måned siden

Hvorfor en ny tribune? Er det udelukkende for at fremhæve sig selv. Det er rigtig mange penge til tribune, til teater, you name it.
Børnene har dårlige vilkår, handicappede har dårlige vilkår, ældreplejen lader meget efter at ønske, skolerne er forfaldne, skal vi fortsætte?
Er I sikre på, at Jacob Bjerregaard Jørgensen er den rigtige?
Mange år med socialdemokratisk ledelse har bragt Fredericia i en situation med overførselsindkomst. Det betyder, at andre kommuner skal betale til Fredericia, fordi ledelsen ikke er sin opgave voksen.