Denne eftermiddag talte Fredericia AVISEN med Borgmester Jacob Bjerregaard om Coronasituationen i Fredericia med et særligt fokus på de kommende krydstogtsanløb.

Borgmester Jacob Bjerregaard. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Som jeg havde forventet er de kommende måneders anløb aflyst. Jeg forventer, at det samme formentlig bliver tilfældet i maj. Jeg har i den forløbne uge været i kontakt med Transportministeren og flere af Folketingets ordførere, og i den forbindelse lagt pres på, at havnene ikke er forpligtet til at tage krydstogtsskibe ind,” fortæller Borgmester Jacob Bjerregaard og fortsætter:

“Modtagerpligten af krydstogsskibe i disse tider er sat i bero. Lukningen af grænser inklusiv lukning af krydstogtsanløb er desværre et helt nødvendigt skridt, ellers havde vi været klar til at gå vores egen vej i Fredericia for at lukke for anløb.”

“Jeg vil samtidig gerne sende en stor tak til de mange frivillige, der hjælper med at tage imod alle gæster normalt. Jeg håber, at de bruger den kommende tid på at samle kræfter, så de er klar til at hjælpe igen, når vi kan åbne op for anløb på den anden side af Coronakrisen,” siger Jacob Bjerregaard.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer