Fredericias Borgmester Jacob Bjerregaard har haft lejlighed til at møde Prins Henrik adskillige gange og han gjorde et godt indtryk hver gang.

“Han var et meget imødekommende menneske. Han kunne lide Fredericia. Han følte sig godt tilpas, når han var her. Der var ikke noget snobberi og arrogance, men en oprigtig glæde over at være i Fredericia og være med til at fejre den historie, byen har. Han kunne lide de relationer, han havde til og i byen, særligt de gode mennesker fra Forsvaret talte han godt med. Det kunne man mærke, og det gjorde også, at han kunne lide Fredericia,”siger Jacob Bjerregaard.

Jacob Bjerregaard har også mødt Prins Henrik, da han sad i Folketinget, men det er særligt mødet i sommeren 2015, hvor han fejrede 5-6.juli i Fredericia, han husker godt, og mødet på Fuglsangcentret.

“Prins Henrik var med på Fuglsangcentret. Han blev der i flere timer. Vi talte om alt mellem himmel og jord. Han skabte en god stemning omkring sig og var meget rar. Han nød at være der, og han gentog med smil og glæde, at han var taknemmelig for at være i Fredericia. Det gik jo også den anden vej, for det var os, der var stolte over, at han var her. Det betød meget for ham at blive inviteret til de særlige lejligheder i byen og vi ser tilbage på nogle dejlige minder med en meget imødekommende Prins,” fortæller Jacob Bjerregaard til Fredericia AVISEN