DM i Skills kommer til Fredericia, det står klart efter, at der tirsdag formiddag blev underskrevet en aftale. Fredericias Borgmester, Jacob Bjerregaard, glæder sig til det fornemme besøg.

“Det synes jeg er meget meget fantastisk. Det er en kæmpe begivenhed det her, der kommer jo tusindvis af unge mennesker fra hele landet, der kommer hertil for at vise hvad de kan med deres fag”, sagde Jacob Bjerregaard og fortsatte:

“Vi har jo enormt meget brug for, at de unge mennesker kommer ind og udfylder arbejdsmarkedet. Jeg er rigtig glad for, at vi kan samle det her i Trekantområdet, og så her i Fredericia”.

“Der er ingen tvivl om, at vi i Fredericia er meget optaget af, at vi kan guide flere unge mod en erhvervsuddannelse, for det har arbejdsmarkedet simpelthen brug for. Det er også godt for flere unge at få en erhvervsuddannelse, hvor man i virkeligheden også er mere sikker på at få et godt job man kan beholde i mange år”, lød det videre fra Bjerregaard.

“Vores arbejdsmarked står og råber på dygtig, faglært arbejdskraft. Det er fint at gå i gymnasiet og alt muligt andet, men vi vil gerne have flere unge ind og tage en erhvervsuddannelse. Det har arbejdsmarkedet brug for”, fortalte Borgmester i Fredericia, Jacob Bjerregaard.

https://www.ibc.dk/eud-business/