Et år er gået, og et nyt er lige begyndt. Fredericia AVISEN har benyttet lejligheden til at se tilbage på det forgangne år i Fredericia med ingen ringere end Borgmester Jacob Bjerregaard.

Selv en Borgmester skal holde fri, bare en gang imellem, men alligevel lykkedes det at fange ham til en lille snak om året der er gået – og det var en meget positiv Borgmester Fredericia AVISEN talte med.

“Det har været et rigtig godt år. Vi har skabt mange nye arbejdspladser i 2018. Vi har fået konsolideret kommunens økonomi, så den er blevet endnu stærkere”, siger Jacob Bjerregaard og fortsætter:

“Vi har investeret i vores ældre, i vores børn og i kultur og natur. Jeg er rigtig godt tilfreds med 2018, det har været et godt år for Fredericia”.

“Jeg synes det har været fint, at der har været mange nye byrådsmedlemmer. Det er klart, at når der er så stor udskiftning så tager det tid for de nye at komme ind i det, finde rutiner og ens egen rolle. Vi har både skabt resultater og forsøgt at stoppe op og inkludere de nye. Det vigtige for mig et et stærkt sammenhold. Det tror jeg er vigtigt for byen”, fortæller Borgmesteren til Fredericia AVISEN.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Hvad bringer 2019?

“I 2019 kommer vi til at tale meget om temperaturmålingen, det er helt sikkert. Vi bruger mange kræfter på at tage temperaturen på vores folkeskole, vi skal tale med elever, forældre, lærere, pædagoger og ledere. Vi skal have en inkluderende proces, så vi får afdækket alle områder”, siger Bjerregaard og fortsætter:

“Vi skal have lavet de nødvendige tiltag, så vi sammen kan gøre folkeskolen endnu bedre. Målet er, at vores folkeskole i Fredericia er det naturlige førstevalg for alle”.

“Som jeg ser 2019 kommer vi også til at tiltrække flere virksomheder og dermed flere arbejdspladser. Vi har allerede god dialog med flere nye virksomheder – og så er det klart at nye virksomheder og arbejdspladser er med til at konsolidere økonomien yderligere”, fortæller Jacob Bjerregaard til Fredericia AVISEN.

“Så håber jeg, selvfølgelig, at vi lander et budget for 2020 hvor vi tør at fortsætte med at investere. Men det her er kun et par af overskrifterne for 2019, der kommer til at ske meget for vores dejlige by i det kommende år”, slutter Borgmester Jacob Bjerregaard.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia
Annonce