Forside Fredericia Bjelds søndagsklumme: Hunden har ingen hænder!

Bjelds søndagsklumme: Hunden har ingen hænder!

DEL

Jeg var på OvenVande og spise i denne uge, hvor den søde tjener sagde til mig, ”når man har en tandstik med i tasken, så ved man, at man er ved at være gammel” (sad med en af deres tandstikker). Jeg grinte over hele 5 øren, for jeg sad og ærgrede mig over, at jeg ikke havde taget min taske med i byen, for jeg manglede min egen specielle tandstik.. Gammel.. NÆÆH NAAAI jeg er jo mega ung. I hvert fald når du spørger til min alder, så tror jeg ikke altid på, at jeg nu har rundet de 43 år. Føler mig ægte som en på 32 år! Mit nye hashtag er helt sikkert #hvemtæller

Og dog.. Tog mig selv i at henvende mig til en ung knægt i går, da han kastede en cigaret på jorden og gik videre. I bedste stil mindede jeg ham om, at han tabte noget. Jeps, der kunne jeg godt lige mærke, at jeg ikke kun var ung og ubekymret! Men helt ærligt, det er SÅ respektløst bare, at smide deres cigaretskodder. Kan man ryge, så kan man også tage sine skodder med sig! Det tager 1-5 år inden naturen har nedbrudt dem. Ikke nok med vi andre skal lugte til røgen, så skal vi også gå og samle skodder op på vores grund! Hrmfp.

Mange krøller helt af, hvis hundeejere ikke samler op efter sig.. Men det tager altså kun 14 dage at nedbryde.. (Ikke at jeg syntes det er fedt, at træde i deres efterladenskaber!!) Der burde være en returløsning på cigaretter.. Når du køber nye, så kan du aflevere din gamle pakke INCL. skodder, hvorefter det udløser en rabat..

Nu har jeg aldrig røget i mit liv, så jeg ved øjensynligt ikke en kæft om det (ifølge den før nævnte ”knægt”), for man kan ikke putte et skod ned til nye cigaretter.. ”De lugter jo!” Måtte informere ham om, at de STINKER. Har øjensynligt samlet flere skodder op end han har. Ja ja, ved det godt, Mette 4 år.

Sidste weekend

Sidste weekend var jeg ude at lege i Aalborg. Svømmede først rundt i havnen blandt en masse redskaber til at lege med waveboard, for derefter at cykle 45 km rundt i byen, afsluttende med 10,5 km løb rundt på havnen. En super lækker dag, med et tempo jeg var yderst tilfreds med. Godt nok var der nogle rigtig unge tøser, som havde lidt mere fut i fødderne, men dem må jeg jo bare jagte næste år! Det giver god ”brændsel” til de timer, hvor jeg sidder i kælderen på en hometrainer og skal kvæle et langt træningspas.. Når jeg er lige ved at give op, så kan jeg lukke øjnene og visualisere at de kører forbi mig.. Så får jeg altid energi til lidt mere.

Tri sæsonen er slut og næste store mål er i sigte!

Mange hilsner fra den super unge kvinde 😉 #hvemtæller

Mette Bjeld

http://www.bjeld.dk/

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det

DEL