Du skal selv tage stilling

Ingen må tage mine hornhinder, og du må ikke spørge mig hvorfor.. Men DÉT kryds kunne jeg ikke sætte.. MEN jeg har sat alle andre krydser, så skulle jeg gå hen og blive hjernedød, så er der andre mennesker, som forhåbentlig kan bruge nogle reservedele fra mig. MEN ved du hvad.. 70% af den danske befolkning har ikke taget stilling!

Dvs. rigtig mange har taget stilling, ofte i stilhed udfyldt et Donerkort og lagt det i pungen. Problemet er bare, at når så ulykken er sket, er det en alt for stor beslutning at overlade til familien, om de skal give lov til, at den hjernedøde skal donere sine organer – hvis de ikke lige ved, at der ligger et Donerkort i pungen.

Ud over at have udfyldt “Min Sidste Vilje” (som jeg mener alle voksne mennesker bør udfylde) har jeg nu også udfyldt det elektroniske Donerkort. Jeps, så er min glori – i hvert fald på det punkt – funklende 🙂

Er gået i total hækle mode 😉

Er det allerede jul

Faldt over en lidt trist “sag” på Facebook i denne uge.. I Middelfart-gruppen havde Nissen Group gavmildt tilbudt at donere 25.000 kr. til 10 familier i Middelfart, til en bedre jul.

Men fordi firmaet skrev deres firmanavn på opslaget, blev opslaget taget ned?!? De måtte ikke reklamere?!? Øhhh?!?! Jeg er sat helt af! Hvis HELE 10 familier kunne få en bedre jul, fordi Nissen Group fik deres navn frem, så fred med det! De måtte endda give mig en t-shirt, som jeg glædeligt ville gå med hver dag, hvis jeg blot kunne tilbyde mine børn en god jul, hvis jeg ikke selv havde mulighed herfor! Men hvorfor tænker jeg? Hvad har Facebook gruppens administrator tænkt?

Kvinden som gjorde opmærksom på dette opslag – på sin egen væg – blev også smidt ud af gruppen, da hun var uforstående med, at man ikke måtte reklamere? Forklaring mangler?

Når TV2 afholder indsamling til Knæk Cancer, så ser vi jo ikke andet en gavmilde firmaer, som ruller frem på skærmen!

Vær med til lidt julehygge

På min instagram Ironwomandk og en event på Facebook, laver jeg lidt motions-jule-sjov. Dvs. det er få minutter hver dag, hvor du får en lille udfordring. Ofte motions præget, men det kan som også være noget helt andet. Ikke noget vildt og voldsomt, blot for lige at få os rørt i december 🙂

Du finder min IG konto HER

Og JuleTræning på Facebook HER

Hiv og sving med herligt smil

Mette Bjeld

www.bjeld.dk

skal køre indtil 6.december
Annonce