Positive nytårsfortsæt

Har du fundet nogle ting, som du gerne vil gøre mere af i det nye år?

Jeg har fundet en, og det er et nytårsfortsæt, som jeg faktisk aldrig har “haft på tavlen før”. I det nye år, skal jeg køre forbi mine venner, helt uden at være inviteret med en skriftlig invitation først. Ikke fordi jeg får dem så ofte, men jeg er typen, der ikke uanmeldt stikker hovedet forbi og hører om der er kaffe på kanden. Og nej, det er ikke fordi, at kaffe ikke er noget for mig, nej det er mere det med at “forstyrre” folk.

I mit barndomshjem kom der meget ofte folk dumpende, super hyggeligt, men det gik enkelte gange ud over nogle aftaler, som mine forældre skulle til, for det med lige at sige, at man ikke var helt så velkommen i dag, det forekom aldrig.

Jeg husker engang, hvor jeg skulle synge solo til en julegudstjeneste, en dag jeg havde set rigtig meget frem til. Kirken var som altid juleaftensdag stop fuld. Imens jeg stod der foran alle menneskerne og sang, spejdede jeg efter mine forældre, men uden held. Uden tvivl, var jeg sikker på, at jeg bare ikke kunne se dem, fordi der var så mange mennesker, og nu har jeg jo ikke fået sat røv så sent, som visse andre, så mit overblik kunne have været bedre.

Stolt kom jeg hjem til mine forældre, for at se, at min onkel sad på stolen og delte en juleøl med dem og en mor der blev meget rød i hovedet, da jeg spurgte til, hvad de syntes om min sang. De havde nemlig ikke kunne lide at sende min onkel på porten og fortælle, at de egentlig havde en aftale med deres datter. Behøver jeg at skrive, at jeg var skuffet.

Nu skal jeg ikke give mine forældre hele skylden for min “jeg kommer ikke lige forbi”-manglende færden, men selv 30 år efter, sidder den stadig rigtig godt printet i hovedet. Så NU er det tid til at slå dørene ind, bare for at se, om der egentlig er kaffe på kanden hos folk, eller jeg blot for en ekstra cykeltur ud af det 🙂

Når baglåret ikke vil som jeg vil, så må andre træningsformer tages i brug 🙂

Hvad bringer det nye år

I det nye år, vil jeg stadig skrive en søndagsklumme, ja altså så længe der er læsere (tusind tak fordi du er der) og så længe Fredericia Avisen ønsker min medvirken 😉

Også her sammen med avisen sker der lidt nyt, for allerede i uge 2 starter “Transformationen med Matthias”. Wait and see.

Med ønske om et helt fantastisk nytår og håb om endnu flere timer i selskab med gode venner

Mette Bjeld

www.bjeld.dk
PS. Der er stadig flere pladser til
PowerDay

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia
Annonce