Forside Fredericia Bjelds klumme: Ninjaen er pakket sammen

Bjelds klumme: Ninjaen er pakket sammen

DEL

Jow, jow – nu med ny telefon!!

3 mobil var godt nok ikke så glade for, at jeg havde skrevet klummen, om oplevelsen med min telefon, som skulle indsendes til reparation for 5. gang. Det kom skam helt op på højeste niveau hos dem. Vidste godt nok ikke helt hvad jeg skulle sige, da en kvinde fra 3 mobil ringede mig op, for at fortælle, at de ikke var glade for det.. Måtte så spørge, om de var lige så trætte af det, som jeg var, nu når min telefon skulle ind for 5. gang?!?!

Lidt snakken frem og tilbage og hun kunne sagtens forstå mig, og tilbød mig en ny telefon, da hun kunne se, at det er et kendt problem for Samsung S8, at deres kamera ikke altid kan fokusere (hvis du sidder med sådan en, og det sker, har jeg nu ladet mig fortælle, at man kan banke bag på mobilen, derefter kan kameraet stille klart igen.. Det er da et forsøg værd).

Summa summarum– har du god tålmodighed med 3 mobil, så ender du med god service.

Nægter at blive en sur gammel kone!

Først på året solgte vi en ejendom til en tømrer her i byen, salget gik som det skulle – troede vi.. For det viste sig, at ikke alle papirer var som de skulle være og køberen har nu valgt at holde nogle penge tilbage.

Lang historie kort, så fortalte jeg ved fremvisningen af huset, at 2 af lejerne ikke havde betalt husleje og en restance opkrævning var afsendt. Men dette nægter han at have hørt. Han ønsker nu disse 2 lejeres depositum overført, trods det, at jeg har tilbagebetalt pengene til de tidligere lejere.

Nu skal vi til at betale en advokat, for at føre vores sag, så vi ikke både skal betale lejerne OG køberen.. Men for hulen, hvor er det bare mega træls, at folk ikke kan være ærlige OG at vi skal til at bruge tid på sådan noget, jeg ser som total logik.

Sidste uge var der flere ting som ikke fungerede og det endte med, at jeg hoppede på hovedet i seng. Dagen efter gik jeg og tænkte over alle hændelserne og besluttede mig for, at det ikke måtte påvirke mig så meget (havde det ikke været for Martin, så var jeg nemlig kørt ud til køberen og generet deres morgenfred, bare for at se ham i øjnene, så han kunne sige til mig, at jeg aldrig havde nævnt det.. Jeps, ganske upassende – og så ville jeg jo ikke være meget bedre selv!).

Så nu har jeg kastet lidt Ole Henriksen støv ud over mig, så jeg næste gang kan råbe ”I love it”, når internettet ikke virker, græsslåmaskinen ikke vil lade eller mine pedaler på min tricykel ikke sender data til min træner. Og det fedeste er, at når man et par dage efter tænker over det, så er det næsten til at grine af, at man kan blive så sur/vred/ked af det.. Det er da godt jeg ikke er født i Afrika…

Kona

Natten til søndag, går startskuddet til Verdensmesterskaberne i Kona, Hawaii. Er TOTAL misundelig. For hulaen det ser mere end fedt ud!

Målet til næste år, er at jeg vil blive hurtigere på alle 3 distancer, lykkedes det, så kunne det være en drøm, at sigte efter en podieplads i 2020 og på den måde skabe et lille håb om en slot til Kona! Men bare rolig, sker dette, så skal i nok høre om det. He he.

BodyControl

Nyt hold starter i uge 43. Onsdag kl. 17.15 og søndag kl. 16.30 gør vi vores bedste, for at komme alle musklerne igennem. Vi træner ude hele året og i al slags værd. Primært bruger vi egen kropsvægt og elastikker (nogle mænd har kaldt det tøsetræning, lige indtil de selv har prøvet det ;))) Træningen er for alle, der er intet krav til niveau og absolut heller ikke til tøjstil!

Pt er der få pladser til bage – du kan tilmelde dig til mette@bjeld.dk eller en sms på 60620400. Vi træner fra uge 43 t.o.m. onsdag d. 19/12. Pladsen er din, når du har overført 595 kr. til 75896.

Find gruppen på Facebook – og se hvor næste træning foregår: BodyControl Fitness

Nærmest sommerhilsner

Mette Bjeld

www.bjeld.dk