Forside Fredericia Bjelds klumme: Jule-fif og overraskelsen dagen derpå

Bjelds klumme: Jule-fif og overraskelsen dagen derpå

DEL

Juleprocenterne holder længe…

Her i huset er den ene bil udstyret med et alkoholmeter, en dims der skal pustes i, inden vi kan få lov at starte bilen. Ret smart synes jeg! MEN det er virkelig også en øjenåbner.

Søndag efter en våd julefrokost… skulle vi starte bilen kl. 14, og der var stadig alkohol i blodet… Vi var begge 100% enige om, at vi var super friske og ville have væddet om, at den ville skrive 0,00‰, men nej, der var stadig alkohol at spore i blodet. Den viste under 0,5‰ så vi måtte ifølge loven godt køre, men alligevel! Bare det der var noget i blodet kl. 14!  Og det er ikke første gang, at vi er blevet overrasket! Havde vi nu ligget “stang-bacardi” og haft svært ved at finde senge, så var der ikke noget at sige til det, men sådan var det ikke. Vi var måske blevet ret gode til tyske gloser, men mer var det heller ikke.. God kondi skulle efter sigende også gøre, at man forbrænder alkohol lidt hurtigere, så tør slet ikke tænke på, hvis vi ikke dyrkede motion!

Ret tankevækkende!

Gem bilnøglen

Det har egentlig ikke noget med ovennævnte at gøre, men det var da også en mulighed, så kører man da ikke med morgen-procenter i blodet 🙂

Læste en artikel, hvor man havde testet 22 nyere bilmærker og deres automatiske bilnøgler. Altså de nøgler, hvor bilen automatisk låser op, når du kommer tæt på og du derefter kan starte den, uden at skulle dreje nøglen.

Ifølge Vi Bilägare findes der kriminelle, som kører rundt og opfanger signaler fra bilnøgler med en relæsender, de kan derefter låse bilen op, starte den og køre væk. Det er fandme frækt!! Når den først er startet, kan de køre så langt benzinen rækker…. Nøglen bliver derefter omkodet og bum, så er den ude af landet.

MEN man kan gøre 2 ting. Sørge for, at bilnøglen er i husets modsatte ende fra vejen eller putte bilnøglen i en metaldåse med låg.

Så lærte vi også lidt i dag 🙂

Pga skade i baglåret, har jeg måtte binde mine snørrebånd, så jeg ikke liiiige komme til at løbe

Nu er det nu

Jeg blev så overrasket, da jeg hørte, hvor mange mennesker, der må på sygehuset juleaften, fordi de har spist for fed mad og derved tror, at de er ved at ryge rundt med hjerteproblemer.. Ja nu lyder jeg liiiidt stram i betrækket! Og det er jeg faktisk også. For det er dælme vores skattepenge folk fyrer af!

Hvis man i forvejen ved, at man ikke har det mest stabile tik-værk og måske endda ved, at alt for meget fed mad ikke er et hit! Så må man altså holde snitterne fra de brune kartofler og glæde sig over 1 stykke and! Hvis jeg hopper i alle herlighederne, så er jeg sikker på, ikke at kunne nå med til at danse rundt om juletræet. Det er også en af grunde til, at vi danser imellem and og risalamande (og så fordi jeg er sååå dårlig til at vente på mine gaver – nu har jeg desværre ikke de små børn at give skylden mere?!?!?) Mette 4 år.. jeps den er god nok. Men elsker, elsker, elsker det. Det er både det at give og modtage. Nøj hvor det er hyggeligt!

Et lille julefif:

Tag en bid, nyd den, i mens du giver slip på kniv og gaffel. Efter hver 3. bid tager du en tår VAND (nej det er ikke rødvin jeg mener). Rødvinen nyder du, når du har tømt et glas vand.

Maden smager altså bare så meget bedre, når du sidder uden ubehag og kvalme – velbekomme.

God jul og godt nytår

Mette Bjeld

www.bjeld.dk

DEL