Bjarne Schiøtt skal efter planen køre med Team Rynkeby Trekanten til Paris til sommer, men grundet situationen omkring Covid-19 er det usikkert om turen bliver til noget.

I juni sidste år stod Bjarne ved Kolding Storcenter for at sende nogle af hans venner af sted. Et par dage før havde han taget beslutningen om, at det ville han også prøve næste år. Han sendte derfor en ansøgning om at komme på holdet. Stor var glæden da han fandt ud af at være blandt de udvalgte.

Men nu kommer han måske slet ikke afsted – senest midt i maj skal der træffes en beslutning om vi kommer afsted siger Bjarne Schiøtt.

“Jeg træner i øjeblikket tre gange uge i ugen på min nye ven, den kendte Team Rynkeby-cykel,” siger Bjarne, der startede træningen i oktober med træning via spinning og mountainbike, som i marts blev skiftet ud med Rynkeby-cyklen.

Målet er stadig at cykle de ca. 1280 kilometer som turen er, og han glæder sig selvom det også bliver hårdt.

“Omkring 2100 deltagere tager af sted og jeg regner med, at det bliver en kæmpe oplevelse. Der er et fantastisk sammenhold på Team Rynkeby Trekanten, og vi har det sjovt når vi er sammen. Det er derfor underligt, at vi lige nu kun må køre to personer sammen, når vi er vant til at træne 30-40 mand ad gangen,” forklarer Bjarne.

På grund af risikoen for at sprede Coronavirussen COVID-19 har Team Rynkeby Fonden indskærpet over for sine deltagere, at rytterne bør træne alene eller maksimalt to sammen frem til og med påske.

Turen skal køres til Paris køres over otte etaper, og starter lørdag den 4. juli fra Kolding Storcenter, hvor man tager afsked med familie og venner. Herefter starter man første dag med at cykle til Flensborg. Alle rytterne rammer Paris den 11. juli.

“Tøjet kom i onsdag, og jeg kan slet ikke vente til at trække i tøjet og fortsætte træningen,” siger Bjarne og fortsætter:

“Vi har undervejs alle indsamlet penge bl.a. via Team Rynkebys egen online indsamlingsplatform kaldet MyCollection. Her har familie, venner og bekendte givet et flot bidrag – den støtte er jeg rigtig glad for at kunne give videre.  Vi har selv sørget for de mange sponsorer, som nu er på vores tøj,” forklarer Bjarne.

Som sponsor har Bjarne selv skaffet Tømrermester Dennis Niess, STARK, Bymuren i Fredericia, Snoghøj Murerforretning, Autohuset Vestergaard samt Dinos Legeland.

“Det er derfor med stolthed, at jeg trækket i tøjet, hvor så mange lokale firmaer pryder,” siger Bjarne.

Om Team Rynkeby:

Team Rynkeby er et internationalt velgørenhedscykelhold, der hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom. Turen til Paris afvikles for 19. gang fra den 4. til den 11. juli 2020.

Team Rynkeby består af 2.100 cykelryttere og 550 hjælpere fordelt på 57 lokale hold fra otte lande: Danmark (19 hold), Sverige (16 hold), Norge (9 hold), Finland (8 hold), Færøerne (1 hold), Island (1 hold), Tyskland (1 hold), Schweiz (1 hold) samt et internationalt hold bestående af deltagere fra flere lande i Europa.

ia sine tre brands, Rynkeby, God Morgon og hohes C, dækker den tyske juicekoncern Eckes-Granini omkostningerne i Team Rynkeby Fonden i samarbejde med de organisationer, der modtager penge fra velgørenhedscykelholdet. Det betyder, at alle indsamlede midler går til organisationernes arbejde for børn med kritisk sygdom. I Danmark støtter Team Rynkeby to organisationer; Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

I Danmark samler Team Rynkeby ind til to organisationer: Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

I 2019 donerede Team Rynkeby 79,3 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme – heraf gik de 29,4 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer