Flere af FHK’s spillere have svært ved at få bolden ind bag TMS Ringsteds keeper Frank Mikkelsen, men den mission lykkedes for Martin Bisgaard, der lavede seks mål på syv forsøg.

http://adp-as.dk

Bortset fra det første skud, så var Bisgaard sikkerheden selv, og han var derfor en stor del af FHK’s sejr, der blev på 30-24 mod TMS Ringsted.

»Vi fik en fin start på kamp, synes jeg. Vi brændte lidt i midten af første halvleg, men vi kom skarpe ud til anden halvleg,« sagde Bisgaard efter opgøret og kom ind på, hvordan var at blive sat i scene på den måde på fløjen:

»Det var kanon. Folkene ude bagved satte det gang i og de vandt deres situation på kant af 2’eren,« forklarede han.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Frank Mikkelsen stod i vejen for FHK-spillere med sin karakterisk stil, der gør, at han er utilregnelig for skytterne.

»Han er en spøjs fætter og laver aldrig det sammme udfald,« konstaterede Bisgaard og kom ind på, hvad han selv gjorde:

»Jeg tænker at holde på bolden så længe som muligt og smide den ind bagved.«

Før kampen talte FHK-træner Jesper Houmark om, hvad fraværet af tilskuere i hallen, og i særdeleshed HK Ultras, havde af betydning. Det satte Bisgaard også ord på.

»Mange af de tvivlskendelser, hvor Ultras plejer at være med os, dem får vi ikke i dag, og det er klart, når vi nærmer os de sidste par kampe i grundspillet håber vi, at Ultras er tilbage,« sagde han.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer