Et kærestepar opdagede fredag aften klokken 22.43, at deres bil var ved at blive stjålet af en biltyv i Aagade i Vejle. I et forsøg på at stoppe biltyven, sætter manden sig foran bilen og mandens kæreste forsøgte at gribe fat i biltyven, da han vil køre fra stedet.

– Det resulterede i, at kvinden blev slæbt 20 meter efter bilen. Biltyven mister herredømmet over bilen og rammer et skur. Han forsøger at undløber fra stedet, men snubler og bliver overmandet, oplyser vagtchef Bent Hedeager Nielsen ved Sydøstjyllands Politi til Fredericia Avisen.

Politiet får anholdt biltyven, som er en 34-årig mand fra Odense. Den 34-årige er faktisk på springtur fra fængslet, da han har været til hudlæge, men “glemte” at vende tilbage til fængslet, hvor han var ved at afsone en dom.

– Den 34-årige mand er blevet sigtet for brugstyveri samt for at bringe andre mennesker i fare. Han var også påvirket af euforiserende stoffer. Han bliver bragt tilbage til fængslet, når vi er færdige med at snakke med ham, slutter vagtchef Bent Hedeager Nielsen.