Fredericia døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

I dagens døgnrapport fremgår der ikke sager af væsentlig karakter, lød det til dagens pressebriefing, men Fredericia AVISEN er blevet kontaktet af læsere, der har observeret, at der har været hærværk på biler, der i nat har holdt parkeret på parkeringspladsen ved Hotel Postgården.

Glasskår på parkeringspladsen ved hotellet. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Fredericia AVISEN har været forbi parkeringspladsen, og har ved selvsyn konstateret flere smadrede bilruder og glasskår på parkeringspladsen.

Annonce

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

1 KOMMENTAR

  1. […] Fredericia AVISEN skrev onsdag, at der havde været hærværk på flere biler på parkeringspladsen ved Hotel Postgården i Oldenborggade. De sager fremgår stadig ikke af politiets døgnrapport, men til gengæld oplyser Martin Frandsen, at der mellem tirsdag og onsdag har været hærværk på en bil, der holdt parkeret på Brandsøvej. En rude er blevet knust, og det er formentlig med en sten, men der er ikke blevet stjålet noget fra bilen. […]

Leave a Reply