Forside Fredericia Billetterne ryger over disken i Tøjhuset: Buttenschøn udsolgt og Henderson næsten udsolgt

Billetterne ryger over disken i Tøjhuset: Buttenschøn udsolgt og Henderson næsten udsolgt

DEL
Sune Rasmussen
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

Billetsalget kører på skinner i Tøjhuset. Daglig leder Sune Rasmussen kan meddelele, at der er totalt udsolgt til Thomas Buttenschøn og næsten udsolgt til Caroline Henderson.

“Det er altid dejligt at sælge billetter.”

Sådan indleder Sune Rasmussen med et grin, da Fredericia AVISEN taler med ham.

“Det er en årlig tradition, at Thomas Buttenschøn kommer til Fredericia, og byen kan godt lide ham. Caroline Henderson har også været her flere gange, og har et super bredt publikum. Jeg tror, at det gode billetsalg skyldes, at Fredericia kan lide musik, og at det er nogle gode musikkere,” siger Sune.

Hvad kan man forvente sig af Thomas Buttenschøn og Caroline Henderson?

“Jeg ved, at Thomas arbejder på en ny plade, og har været i gang med nye nummer, så der kommer noget nyt og gammelt,” forklarer Sune og kommer ind på Henderson:

“Det hold Caroline kommer med, og hende selv er rigtig godt. Det kommer til at være de gamle hits, men der kommer også noget nyt og spændende.”

Mens Thomas Buttenschøn d. 8. marts er udsolgt, er der stadig enkelte billetter tilbage til Caroline Henderson d. 7. marts.

“Men der er ikke særlig mange billetter tilbage, så man skal være hurtigt ude,” udtaler Sune Rasmussen.

Om Thomas Buttenschøn (fra Wikipedia):

Thomas Buttenschøn er en dansk sanger og sangskriver, der i 2006 hittede med sangen “Fantastiske mandag” fra albummet af samme navn, der udkom den 26. september 2006. Pladens genrer er hovedsageligt jazz, funk, pop og blues. I 2008 fulgte Billeder af min baggård, og begge album har tilsammen solgt 50.000 eksemplarer.[

Om Caroline Henderson (fra Wikipedia)

Caroline Henderson er en Svensk / amerikansk pop- og jazzsangerinde, som fik sit gennembrud som en del af popgruppen Ray Dee Ohh, og som siden da har udgivet otte soloalbums.

Henderson er datter af en svensk mor og en amerikansk far. Hun flyttede fra Sverige til København i 1983 og sang som ung i flere jazzbands. Sammen med Maria Bramsen slog hun i 1989 igennem i Danmark med popgruppen Ray Dee Ohh. Da gruppen gik i opløsning, påbegyndte Henderson en solokarriere med succesalbummet Cinemataztic fra 1995, som vandt syv priser ved de efterfølgende danske Grammyer og indeholdt de store hits Kiss Me Kiss Me og Made In Europe.

Opfølgeren Metamorphing (1998), disco-coveralbummet Dolores J – The Butterfly (2000) og det mere eksperimenterende Naos (2002) havde ikke helt samme kommercielle gennemslagskraft. Hendersons karriere tog en ny drejning med de fuldtonede jazzplader Don’t ExplainMade In EuropeLove Or Nothin’ og No. 8 (2008).

DEL