Med tre uger til urpremieren på  ”Shu-bi- dua – The Musical” kan Fredericia Teater glæde sig over, at det flotte billetsalg fortsætter og nu har passeret 40.000 solgte billetter. Dermed er publikumsinteressen fuldt på højde med billetsalget til teatrets to store Disney-sællerter ”Disneys Aladdin – The Musical” og ”Disneys Den Lille Havfrue – The Musical”, som tilsammen endte med at sælge over 200.000 billetter.

Billetsalget går så godt, at der nu åbnes for en hel uges ekstraforestillinger i både Fredericia og København. På Fredericia Teater forlænges musicalen indtil den 15. november 2015 og på Østre Gasværk Teater indtil 28. februar 2016.

Fredericia Teater har gennem de seneste år sat baren højt for brug af storskærmsteknologi og di–gital scenografi. I ”Shu-bi- dua – The Musical” sættes den endnu højere og man kan glæde sig til en visuel oplevelse, der ikke er set magen i Danmark. Forestillingen er Fredericia Teaters teknisk mest krævende produktion nogensinde!

I ”Shu-bi- dua – The Musical” medvirker et 25-personer stort ensemble. Publikum kan glæde sig til at møde Emil Birk Hartmann, Kristine Yde, Bjørg Gamst, Meike Bahnsen, Ole Boisen, Nis Pedersen, Max-Emil Nissen, Cecilie Greiber Alring og mange flere.

Læs mere på shubiduathemusical.dk