Politiet har i samarbejde med dykkere gang i en aktion ved voldgraven. Aktionen er som et led i efterforskningen af skuddrabet i Korskærparken. Fredericia AVISEN bringer her billeder og video fra aktionen.

Politiet udsendte tirsdag formiddag en pressemeddelelse om, at de undersøger voldgraven som et led i efterforskningen omkring skuddrabet på den 24-årig mand i Korskærparken.

Hjemmeværnet igang med at spærre af. (Foto: Fredericia AVISEN)

Den formodede gerningsmand er varetægtsfængslet i sagen, men der er stadig flere uopklarede ting. Blandt andet er gerningsvåbnet stadig ikke fundet.

“Dykkere fra Søværnet assisterer i dag tirsdag den 10. marts Sydøstjyllands Politi med en søgning efter effekter i voldgraven. Efterforskningen i sagen er omfattende og som led i den, følges der nu op på nogle spor, der peger mod, at der muligvis i voldgraven netop på dette sted kan findes effekter, der kan have betydning som beviser i sagen,” oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Der er også spærret af på stykket langs jernbanen bag voldgraven. (Foto: Fredericia AVISEN)

Mandag spurgte politiet offentligheden om hjælp, da det peger i retning af, at gerningsmanden har haft færden omkring Ungdommens Hus og Mindelunden d. 24. februar, hvor drabet fandt sted. Om det er på baggrund af henvendelser, der er kommet som følge af det, er uvist.

Hjemmeværnet har afspærret er stort område omkring voldgraven, hvor dykkere er sendt i vandet med et go pro-lignende kamera og på land er politiet til stede.

Se her flere billeder:

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer