Allerede fra midnat kan alle gå på jagt efter gode Black Friday-tilbud i Bilka. Alle Bilka’er åbner nemlig allerede kl. 00.00, så kunder, der ønsker sig et superbilligt Tv, computer eller andre gode tilbud, kan komme forrest i køen.

Danskerne har i den grad taget den amerikanske shopping-tradition Black Friday til sig, og det kunne mærkes i Bilka sidste år. Derfor justerer man i år åbningstiden for at følge med. Alle kan derfor komme ind i butikken fra midnat og være klar, når de gode tilbud skydes i gang fra kl. 02, hvor fødevarer, vin og spiritus sættes særligt ned på Black Friday. Og så fortsætter det ellers med tilbud fra den store Black Friday-avis fra kl. 06, der byder på et inferno af stærke tilbud med rabatter på helt op til 75 procent rabat.

– Black Friday var et tilløbsstykke sidste år, hvor kunderne lå i kø foran både vores hypermarkeder og på bilka.dk. For at sikre, at alle får en god oplevelse i år, åbner vi allerede fra midnat og sætter alle sejl til for sikre vores kunder gode tilbud, fortæller Mark H. Nielsen, der er direktør i Bilka, fortsætter:

– Vi kan virkelig mærke, at Black Friday allerede har vundet indpas hos danskerne, der har taget den til sig. Sidste år havde vi virkelig run på – både i vores butikker og på nettet. Eksempelvis oplever vi, at mange benytter Black Friday til at indlede deres julegaveindkøb, da de kan benytte sig af vores stærke tilbud.

Sidste år var det ikke kun stærke tilbud på elektronik, kunderne gik efter. Også fødevarer, som var sat meget ned, var et hit blandt kunderne i Bilka.

Store forventninger til den nye tradition

Black Friday, som er den 25. november, skyder således også det vilde jule-program i Bilka i gang. Alle Bilka’er holder døgnåbent helt indtil jul, og det indledes altså med Black Friday.

– Vi oplever en rigtig stor lyst til at jagte vores stærke tilbud på Black Friday, og naturligvis er der også enormt tryk på i december, hvor alle gør klar til jul. Derfor søsætter vi et helt utraditionelt og helt uset setup, hvor vi simpelthen holder alle vores huse åbne døgnet rundt, og vi skyder det i gang med Black Friday. Det bliver vildt, og det glæder vi os virkelig til, siger Mark H. Nielsen.

Døgnåbnet i Bilka

Alle 17 Bilka-hypermarkeder åbner til midnat på Black Friday, den 25. november, og holder derefter døgnåbent helt indtil jul.

Torsdag den 24. november lukker alle Bilka’er til normal tid, kl. 22 – og åbner igen til midnat.

Bilka er lukket den 24. december til og med den 26. december. Herefter er alle Bilka’er igen døgnåbent ind til den 31. december, hvor de lukker kl. 15.

Bemandingen i nattetimerne bliver varetaget af nuværende medarbejdere, som frivilligt har takket ja til vagterne.