Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard kunne ikke berette om nyt fra situationen ved Fredericia Havn, som er spærret af pt. grundet lækket brændstof, da det er vagtcentralen, der har den sag.

Til gengæld kunne han fortælle om en række indbrud og færdselsmæssige forhold, der er sket i løbet af weekenden.

Mellem torsdag klokken 15:00 og frem til fredag klokken 08:00 har der været indbrud i en lagervirksomhed på Nordre Kobelvej. Flere døre er opbrudt, men der er ikke stjålet noget.

Lørdag mellem klokken 12:00 og frem til mandag klokken 06:00 har der været indbrud på et lager på Skærbækvej, hvor hængelåse er brækket op til to containere. Der er ikke overblik over, hvad der er stjålet.

På Stenhøjvænget har der været ubudne gæster mellem lørdag klokken 10:30 og frem til søndag klokken 11:15. En rude til udestuen er blevet knust, og der er stjålet et kontantbeløb i udenlandsk valuta samt smykker.

Søndag mellem klokken 09:00 – 11:00 har der været indbrud i et kælderrum. To kælderrum har fået afklippet hængelåsene. Fra det ene rum er der blevet stjålet en værktøjskuffert og to sække med flasker.

På østjyske motorvej har der været spirituskørsel. Det skete mandag klokken 03:30, hvor en 54-årig mand, der ikke er fra Fredericia, kørte rundt en for høj promille.

Der har været endnu en spiritussag i Norgesgade. Det skete fredag klokken 20:29 blev en 47-årig standset i Norgesgade og sigtet for det.

Søndag klokken 17:00 blev en 34-årig standset på Vejlevej. Det viste sig, at han var påvirket af euforiserende stoffer, og det blev han sigtet for.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer