Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vagtchef Jesper Duus stod for briefingen denne lørdag kl.17.00, hvor han kunne fortælle om nogle rolige timer i kredsen med størst aktivitet i Vejle, hvor indbrud, færdselsuheld og en række mindre tyverier havde taget Politiets tid.

Derudover kunne Jesper Duus opdatere på røgudviklingen fra Erritsø. Det viste sig at være en 29-årig mand, der havde varmet sæbe og sprit i ovnen siden nattetid, da han godt kunne lide duften, men da denne ville lufte ud, blev overboen noget forskrækket over mængen af røg, hvorfor TrekantBrand blev alarmeret. Den unge mand har fået at vide, at det nok ikke er så smart at varme op på denne måde, når man bor i et etagekompleks.

Ulykke på Strevelinsvej

Klokken 15.30 er to biler kørt sammen på Strevelinsvej, hvor den ene bil er væltet om på siden. Part 1 skulle svinge mod Snoghøj Landevej og ramte part 2, da denne holdt i krydset. Politiet er stadigvæk til stede, da der muligvis har været og er periodefejl i lyssignalet. Der er ingen tilskadekomne.

Læs også

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

https://lecture.dk/event/michael-teschl-6-2-2020/
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer