Vagtchef Torben Wind fra Sydøstjyllands Politi kunne denne lørdag berette om en brand og senere chikanekørsel, som endte ud i en påkørsel på motorvejen. Læs med lige her.

– Kl. 10.30 får vi en anmeldelse fra Skærup om et færdselsuheld på motorvejen. Der viser sig dog at være mere bag. Vi sender en patruljevogn til ulykkestedet, og opdager, at der er kørt grimt og chikanerende. Det er endt med, at den ene part har påkørt den anden. Vi ved endnu ikke, hvem der har påkørt hvem, og vi søger vidner, der kan have været til stede, da ulykken skete, eller nogen, der måske ved noget. Vi har også samarbejdet med Fyns Politi for at finde frem til endnu en part, der har kørt chikanekørsel, siger Torben Wind og slutter i Fredericia:

– Kl. 10.53 sender vi en patrujlevogn ud til Vester Kobbelvej i Fredericia, hvor TrekantBrand er i gang med at slukke en bil, der er gået i brand. Da motoren skulle afmonteres, bruger man en skærebrænder, og det ender ud i en bilbrand. De personer, der arbejdede på bilen kunne ikke selv slukke branden, hvorfor de tilkalder TrekantBrand. De får hurtigt slukket ilden, og det hele ender med en sigtelse og en bøde på 500 kroner.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer