Bibliotekerne kom med i fase 2 af genåbningen af Danmark. Derfor må Fredericia Bibliotek åbne dørene igen fra den 18. maj.

Der er dog mange restriktioner og begrænsninger. Udover at alle sundhedsmæssige forhold skal overholdes mht. afstand og rengøring, så er der kun åbent for, at borgerne må låne og aflevere materialer.

Der bliver adgang til bøgerne på etagerne, men det er pointeret i retningslinjerne, at man ikke må ”tage ophold”. Det vil betyde, at der ikke er åbent for avislæsning, brug af pc’ere, studiepladser mv.

Pas – og kørekort servicen er stadig ikke åbent i normal form, men man skal stadig benytte nødtelefonen på tlf. 2294 1119. Telefontiden er udvidet til at være mellem 9 og 12. Det vil stadig kun være muligt at få hjælp i haste- og nødstilfælde. De pas og kørekort, der stod til afhentning inden nedlukningen, vil det være muligt at afhente, men først når man får besked herom

For det selvbetjente bibliotek i Taulov, vil der gælde særlige regler, hvor der i starten kun vil være en begrænset, men betjent åbningstid – se nærmere på bibliotekets hjemmeside.

Afhentningsstederne i Erritsø, Egeskov og Bredstrup-Pjedsted vil alle være i funktion fra mandag 18.5.

Biblioteket har i høj grad været savnet, har vi kunnet mærke, så derfor forventer vi et pres i de første par uger. Når det så er sagt, så glæder vi os til at se vores brugere igen og nærme os normale tilstande, siger Jytte Bræmer.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer