Bevillingsnævnet godkendte onsdag eftermiddag ansøgning om alkoholbevilling til Sports Café i Gothersgade 46 og Old Irish Pub i Gothersgade 22. Men pubben må kun holde åbent til kl. 02 og ikke kl. 5, som pubben havde ansøgt om.

”Vi er glade for, at både Sports Café og Old Irish Pub vil være en del af Fredericia, og vi ser frem til flere caféer og restaurationer, der skaber liv i vores gågade. Vi skaber gang i byen, og det er dejligt, at vi har to nye steder, der vil bidrage til det”, siger borgmester og formand for bevillingsnævnet, Jacob Bjerregaard.

Naboerne til Gothersgade 22 har budt en ny pub velkommen men udtrykt bekymring for, at et natåbent diskotek ville betyde støj og gener for beboerne. Derfor imødekom bevillingsnævnet ikke ansøgningen om at udvide åbningstiden til kl. 5 om morgenen.

”Vi har lyttet til bekymringerne og er enige i, at det ikke er stedet til et diskotek, der holder åbent hele natten. Vi har fundet en løsning, hvor der er plads til både butikker, beboere og en ny pub. Hvis det er afgørende med en natbevilling, tager vi gerne en dialog med ansøger om at finde en alternativ placering”, siger Jacob Bjerregaard.