Køen er stor på både motorvejen ved Den nye Lillebæltsbro og indfaldsvejene mod Rock Under Broen, men bevar tålmodigheden.

Fredericia AVISEN satte kursen mod pladsen under Den Nye Lillebæltsbro klokken 11:10. Belært af tidligere år er det klogt at tage af sted i god tid, og det viste sig at holde stik.

Selvom vi selv mente, at vi var i god tid var der allerede kø på selve broen, hvor trafikken flere gange holdt hele stille.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Tålmodighed er en dyd, når mange mennesker skal samme sted hen. Det kan derfor anbefales, at man holder sig i indersporet hele vejen, selvom det er fristende at tage en af overhalingsbanerne. Det kan skabe farlige situationer, hvis man kommer fra en overhalingsbane, hvis man pludselig vil ind i indersporet i sidste øjeblik.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

På afkørselsrampen er der ligeledes kø. Man kan med fordel sørge for, at der er biler i begge spor, da begge veje fører hen til vejen mod pladsen, hvor festlighederne finder sted.

Når man er kommet op og kommer hen til Burger King kan man med fordel allerede parkere bilen der, hvis man har i sinde at lade bilen holde og ikke har chauffør på.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Flere benyttede også køen ved motorvejsafkørslen til at hoppe ud af bilen og gå de små 1,5 kilometer og det kan også give en bedre afvikling af trafikken.

Som dagen skrider frem vil køen blive endnu mere intens, så husk at bevare tålmodigheden og se frem til en dag i musikken og festlighedernes tegn.

https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/
https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/