På Fredericia Avisen deler vi gerne ud af mulighederne for, at vores læsere opnår et bedre velbefindende. Derfor vil jeg som skribent og yogalærer indbyde til øjeblikke med #yoga #daybreak de næste 10 dage . . . Det kunne måske minde om et let brush-up af Pausegymnastikken 🙂 og samme effekt vil bestemt være ønskværdig: mere energi, flere smil og klarere tanker. 

Små pauser kan give os et get-away fra hverdagens rutiner, og det behøver ikke tage lang tid at skabe forandring. Prøv blot at trække vejret opmærksomt et par gange, og du vil straks opleve en god fornemmelse og en fornyet lethed.

Yoga er en filosofi som indbefatter fysisk bevægelse. Kort beskrevet består yogaen af 8 grene/hovedpunkter, som både handler om den måde vi vælger at leve på, og om den måde vi behandler os selv og verden på. Derudover kan vi opnå en særlig effekt og bevidsthed ved at finde styrke, balance og ro i os selv, både fysisk og mentalt. 

Jeg vil hovedsageligt rette fokus mod de fysiske øvelser de næste dage, fordi det er et godt sted at begynde med yoga, og til hver en tid, et stærkt sted at fortsætte. Derfor kan alle deltage, uanset kendskab eller ej. Yoga er iøvrigt en flere tusind år gammel praksis, og effekten kan give dig et glad boost af velvære, altså, hvis du bevæger dig med 😉 

Så, stræk dig lang og deltag med glæde. Gør det du føler virker ok for dig og din krop, gør ikke for meget, gør ikke for lidt, tag ansvar og ha´ det sjovt undervejs. 

God fornøjelse med #yoga #daybreak på Fredericia Avisen

Tina 

www.tinablomstergren.dk