60-årige Ove Pedersen er efterhånden et kendt ansigt i dansk topfodbold. Med cheftrænerjobs i bl.a. Esbjerg fB, FC Midtjylland, FC Vestsjælland og senest OB har han efterhånden opbygget et CV, som er de færreste kolleger forundt.

Der var da også bud efter Ove Pedersen fra udlandet i den nu overståede sommerpause, hvor han angiveligt var i dialog med to-tre klubber uden for Danmarks grænser. Dialogen udmøntede sig dog ikke på nuværende tidspunkt i et udlandseventyr, og derfor er han i den kommende sæson at finde på trænerbænken i FC Fredericia.

  • Jeg har fundet ud af med mig selv, at det det handler om for mig, er at jeg trives godt som person. Selvfølgelig vil man gerne være træner på så højt niveau som muligt, og det var jo også det, jeg viste i Vestsjælland, at så må man bare rykke op med det hold. Min store passion for fodbold, det er, når der er en fodbold, og der er 22 mand, der løber efter den, fortæller Ove Pedersen forud for Liga-sæsonstart til Bet25.

Netop hos rækkens nye navnesponsor er man dog opmærksom på, at Ove Pedersen kan være i FC Fredericia på lånt tid. Der er derfor lagt odds ud på, hvorvidt den rutinerede træner bliver der sæsonen ud.

  • Der er ingen tvivl om, at Ove Pedersen måske er det største scoop, der er blevet gjort før den her sæson, og han er måske berettiget til et lidt større job end Fredericia. Men tilbuddene fra det store udland og specielt Tyskland har ikke været store nok til, at han har villet tage dem de sidste år, så spørgsmålet er, om det kommer i løbet af denne sæson, lyder det fra Niklas Nürnberg, oddssætter hos Bet25.

Hostrup går efter topscorertitel 

I FC Fredericia får Ove Pedersen fornøjelsen af at have bl.a. Anders Hostrup til sin rådighed. I den 25-årige angriber får han en ærgerrig herre, som personligt håber at kunne overgå sidste sæsons målhøst på 8 fuldtræffere.

  • Som angriber vil man gerne score hele tiden, og jeg syntes ikke, det var nok. Men det var også pga., at vi rent holdmæssigt ikke havde den bedste periode. Jeg ville gerne have scoret nogle flere, men hvis man ikke rammer målet, så scorer man jo heller ikke, påpeger Anders Hostrup, som ikke er bange for at sigte højt før den nye sæson.

  • Jeg vil gerne ende imellem 15 og 20 stykker, lyder det fra FC Fredericia-angriberen til Bet25.

Bet25 har odds ude på bl.a. Anders Hostrups topscorermuligheder, FC Fredericias oprykningsmuligheder, indbyrdes placeringskamp mod lokalrivalerne fra Vejle BK og meget andet. Se samtlige odds på www.bet25.dk.

Klubbet 

Med navnesponsoratet i landets næstbedste fodboldrække har Bet25 gjort yderligere opmærksom på, at man vil dansk fodbold – og dansk sport generelt.

Som den eneste udbyder af sportsbetting har Bet25 indført Klubbet-konceptet, som i al sin enkelthed går ud på, at 25% af spilleoverskuddet sendes direkte tilbage til de danske fodbold- og sportsklubber. Læs mere om den unikke støtte af dansk sport på www.klubbet.dk. I forbindelse med sæsonstarten i Bet25 Ligaen giver navnesponsoren desuden 50 kr. til alle nyoprettede kunder, som vælger en støtteklub fra rækken – eksempelvis FC Fredericia.