Torben Friis Lange afløser Toke Foss som formand for DSHwood A/S pr. 1. september 2018.

Toke Foss, der samtidig udtræder af bestyrelsen, som han har været en del af siden 2007 og formand siden 2015, udtaler:

” Efter nogle udfordrende år er DSHwood tilbage på sporet. Med Rasmus Grønborg Bak ved roret har vi gennemført en succesrig turn-around. Selskabet har netop afleveret et meget flot halvårsregnskab, og udsigterne for fremtiden ser positive ud. Dette er en god lejlighed til at give stafetten videre efter 11 spændende år i bestyrelsen. Jeg er meget glad for, at Torben vil påtage sig opgaven. DSHwood har en meget dygtig ledelse, højt kompetente medarbejdere og et stort potentiale. Det er en utrolig spændende virksomhed af væsentlig betydning for dansk skovbrug.

Torben Friis Lange har været bestyrelsesmedlem siden 2016. Torben er koncerndirektør i AAK (tidligere Aarhus-Karlshamn) og udtaler:

“Jeg har været en del af bestyrelsen et par år allerede, og jeg ser meget frem til at påtage mig opgaven med fortsat udvikling af selskabet, som har store muligheder navnlig på salgsmarkederne i Fjernøsten. DSHwood er en virksomhed med helt unikke kompetencer inden for indkøb og afsætning af træprodukter globalt. Vi har gennem tilstedeværelse og troværdighed opnået en tillid på markederne, som vi vil omsætte til gavn for hele værdikæden”.

DSHwood har i første halvår af 2018 leveret et resultat før skat på 7,7 mio. DKK baseret på en uændret omsætning.  Markederne for træ er fortsat stærke for alle træprodukter og -kvaliteter, og med sin tilstedeværelse på mange markeder forventer selskabet en positiv udvikling.