Det populære hotel i Fredericia har haft fart på de seneste år. 41 ekstra værelser og massive investeringer i hotellets ydre og indre giver nu flotte resultater.

Best Western måler løbende gæstetilfredsheden på alle sine medlemshoteller. Samtidig udføres der årligt en grundig kvalitetskontrol, hvor hvert hotel gennemgås. Quality Award gives til det eller de hoteller, som udmærker sig ved gæstetilfredshed og kvalitetskontroller, som ligger langt over gennemsnittet.

Hoteldirektør, Einar Kring, er stolt over at vinde prisen:

”Vi har arbejdet målrettet på at blive blandt områdets allerbedste hoteller. Det har krævet udvikling og investering på alle parametre. Nye værelser og massive investeringer i hotellets ydre og indre bærer nu frugt. Vores gæsters tilfredshed ligger på et meget højt niveau. Udover de mange investeringer, har vores team løftet det personlige værtskab, som i forvejen var godt, til et endnu højere niveau. Det er jeg meget stolt over”.

I Best Western Scandinavia er der ligeledes glæde over hotellets udvikling:

”Kollegerne i Fredericia udmærker sig måned efter måned ved at være blandt de mest populære hoteller i vores medlemsportefølje. Det er et helt naturligt resultat af den vedvarende og engagerede indsats, der ydes. Hotellet arbejder stærkt med sin egen lokale profil parallelt med Best Westerns kvalitetsmæssige og kommercielle tiltag”, siger Søren Nystrøm, Country Manager Danmark for Best Western Hotels & Resorts.

www.caferazz.dk
Annonce