Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Det var vagtchef Jesper Duus, der stod for den tidlige briefing søndag og han kunne fortælle, at der ikke er nogen større sager fra politikredsen, men der var ting i småtingsafdelingen.

Lørdag klokken 19:04 blev en 46-årig fredericianer sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen i Vendersgade. Den 46-årig var beruset og i han gav fuck finger til forbipasserende og råbte uforståelige ting efter dem. Efterfølgende hoppede han op af forskellige biler, som der dog ikke kom skade på. Da politiet kom til stedet råbte han af dem, og han endte derfor med at blive sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

I nat kom politiet på arbejde i Fynsgade. En 24-årig mand smed to pølsemandsposer fra sig, og det viste sig, at de samlet set indeholdt et gram kokain og han blev derfor sigtet for at være i besiddelse af narkotika.

På Pilevej i Taulov har der været indbrud. Det er sket mellem lørdag klokken 17:15 og frem til søndag klokken 01:00. En terassedør er blevet opbrudt med et koben, og der er blevet stjålet smykker, armbånd og medicin.

Der har været endnu et indbrud i Taulov. Det fandt sted på Urtehaven mellem lørdag klokken 10:30 og frem til søndag klokken 09:00. Et vindue er blevet opbrudt, men grundet sagen stadig er ny har politiet ikke flere oplysninger pt.

Klokken 03:40 har der været et solouheld på den østjyske motorvej ved Fredericia i nordgående retning. En 37-årig mand fra Sabro ramte begge autoværnet, da bilen gled pga. det glatte føre. Der er ikke sket personskade i forbindelse med uheldet.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Brian Magnussen
Brian Magnussen
7 måneder siden

9 måneder på antabus og intensiv behandling burde ikke være et tilbud men tvang. Bare mine holdninger til den slags idioti.