Som opfølgning på den tragiske togulykke på Storebæltsbroen har Fredericia AVISEN været forbi Fredericia Banegård, hvor vi har snakket med flere pendlere, som er berørte over ulykken, der fandt sted tidligt onsdag morgen.

Minusgraderne udenfor har ramt Fredericia godt, men solen skinner frem og det er med til at varme dagen lidt op.

Fredericia AVISEN kommer i snak med tre piger, der pendler næsten dagligt og spørger, hvordan man som pendler påvirket af sådan en ulykke.

”Jeg er påvirket af det. Det er forfærdeligt at tænke på, men jeg har ikke andre muligheder for at komme frem og tilbage på. Jeg bor i Slagelse, men studerer i Odense. Så jeg har ikke andre muligheder for at komme frem og tilbage”, fortæller Klara Jakobsen

De to andre piger bryder ind i samtalen, og tilføjer, at de også er påvirket af ulykken.

”Vi studerer også i Odense. Vi tænker selvfølgelig over det over det, når vi tager toget, det er trist og sørgeligt”, fortæller Laura Kolborg og Katrine Kolle .

Fredericia banegård
Klara Jakobsen, Laura Kolborg og Katrine Kolle. foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Imellem tiden kommer vi ind på, at togtrafikken er påvirket meget af det.

”Det er også forståeligt, det kan vi ikke gå at være sure over. Vi har selv været gode til at finde ud af, hvordan situtationen er mht. togtiderne på”, fortæller Laura Kolborg

Inde på banegården kommer Fredericia AVISEN i snak med en herre, som har travlt, men som har et kort øjeblik til at svare på spørgsmålet om ulykken.

”Det er virkelig trist, og man tænker meget over det, men jeg pendler ikke hver dag. Jeg skal nå et fly, og skal til København. Det eneste, at de (DSB, red.) ikke er så gode til, er at komme med informationer mht. tiderne på togene”, fortæller Morten Skelgaard

Morten Skelgaard
Morten Skelgaard. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Efter snakken med Morten Skelgaard, går Fredericia AVISEN udenfor og her fanger vi endnu en pendler, som skulle nå sit tog til Esbjerg.

”Jeg er selvfølgelig lidt påvirket af situationen, det er forfærdeligt, at det er sket her i Danmark. Men jeg pendler ikke mod København, jeg skal mod Esbjerg. Jeg tænker dog over det, når jeg er i toget, og der kommer et godstog forbi”, fortæller Klaus Abrahamsen.

Klaus Abrahamsen
Klaus Abrahamsen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Da Fredericia AVISEN kørte retur kunne vi se, at en servicemedarbejder var i gang med at sætte det store flag på halv, og klokken 14:00 markerede DSB også ulykken ved at holde et minuts stilhed.

Fredericia banegård
Fredericia banegård. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN
http://www.vw-fredericia.dk/?gclid=Cj0KCQiA37HhBRC8ARIsAPWoO0xwqrnDkldfoKMFxtisjKIA2KLUt3OBj2oScJX61fUt6tucz9XFTKoaAm_AEALw_wcB
Annonce