Benzinstråler fløj syv meter op i luften på hanven.

Klokken 07:06 fik TrekantBrand meldingen om, at der var et såkaldt benzinudslip. Det viste sig, at der var et fra en stor tank, som gjorde, at lugtede af benzin på området omkring Vesterhavnsvej ved Samtank A/S.

Opdateres løbende herunder…

Opdatering klokken 09:37: Afspærringen er nu indskrænket til kun omfatte virksomheden.

Opdatering klokken 08:53: Status er, at Holstensvej er spærret fra Strandvejen til Norgesgade. Lægkagen er stoppet, og situationen er under kontrol. Forvent derfor tæt trafik på Strandvejen indtil Jernbanegade.

Opdatering klokken 08:38: Både civilpolitier og alm. politibiler spærrer trafikken, hvor der er kødannelse som følge af afspærringen. Det forventes, at oprydningsarbejdet kommer til at tage lang tid.

Opdatering klokken 08:01: Mere politi ankommer. I alt er der fire patruljevogne og en indsatsleder fra politiet. Derudover er der syv brandbiler af forskellige karakter.

Opdatering klokken 07:50: TrekantBrand er massivt til stede. De er der med næsten alt mandskab.

Opdatering klokken 07:48: Politiet oplyser på Twitter, at Holsteinsgade er afspærret fra Indre Ringvej til Norgesgade, grundet et udslip på havnen.

Opdatering klokken 07:44: Fagfolk kalder det, der skete for, en såkaldt benzintåge. Samtidig ankommer flere brandfolk på stedet.

På stedet er to brandbiler, som i alt har otte redningsfolk med. Politiet har også været på stedet og er kørt igen.

Et vidne fortæller til Fredericia AVISEN, at der var røget en benzinstråle syv meter op i luften.

Fredericia AVISENS rapporter på stedet siger, at folk på stedet er blevet sendt 100 meter væk nu og at der ankommer flere brandbiler.

Indsatslederen fra TrekantBrand er nu kommet, og det ser ud til, at man kan forvente det kommer til at tage længere tid med oprydningsarbejdet.

Se her billeder fra stedet:

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer