Som et led i kampagnen 7000 stemmer har Bente Ankersen tirsdag været på Fredericia Bibliotek, hvor hun hørte om folks oplevelser i forbindelse med Corona.

Mandag var Byrådspolitikeren at finde på Sundhedshuset, og tirsdag formiddag var hun til stede på Biblioteket.

“Det har været sjovt. Det er dejligt at tale med mange, jeg snakker måske for meget, og for længe, men det er gode historier jeg har fået,” siger Bente Ankersen til Fredericia AVISEN og kommer ind på, hvad hun har talt med folk om:

“Folk lukker sig meget op og fortæller om oplevelser de har haft og hvad de er gået glip af. De taler også om håndhygiejnen, og at vi ikke kommer til at kramme så meget mere, når vi mødes. Man har fået mere kontakt med familien, og de yngre kærer om deres forældre, og man har været bedre til at bruge tid på ingenting

Hvordan er det at møde borgerne på den her måde?

“Det er en helt anden dialog, end når man er i valgkamp og siger, at man er Socialdemokrat. Så er der nogen, der vil tale, og nogen der hopper fra. Det her er noget andet, da det er nært og noget vi alle har har tid til at tænke over. Den fællesskabs forbindelse kan man tydeligt mærke,” siger Bente Ankersen og slutter:

“Udover spørgsmålene kommunen har lavet har jeg et selv, der går ud på om det har været for respektivt, når vi har lukket plejehjemmene ned. Skulle vi have ladet være med det, når beboerne ikke kan få besøg af sine kære? Det har været interessant at få mange meninger om lige præcis det. Generelt har alle været enige om det har været en god måde at lukke ned på, selvom det har været slemt at stå udenfor og kigge ind,” slutter hun.

Læs mere om 7000 stemmer ved at klikke her.

Leave a Reply